ja si myslím že je to všetko len uhol pohladu a pre mna za mna nech si mrdá kto chce s kým chce, vačšinu nekdo nazve holku kurvou len preto že mu nedala, tak to je....
nooooo, že vraj, keď má chalanveľa báb - je frajer. CHORé! Baby nemôžu mať ani veľa priateľov, lebo sú hneď...., to je presne o závisti, ako písal PAATOO. nikto neskúmal, či tomu chalanovi dala alebo nie(iné je, ked to je evidentné), najhoršie je to v malých mestách, kde každý rieši každého. A záver, poniektoré chudery ostávajú vo vzťahu. trpia, len aby sa o nich zle nehovorilo. Pochopia neskôr, že to nemá cenu. Je svätá, či svätý ten, kto má len jedného, či dvoch partnerov -či vzťahov? Kto vie dokázať, že s každým partnerom mali sex. A ked sex nemali sú to potom k...y, či k.......i? Je to choré. Máme slobodnú vôľu, každý sa má právo rozhodnúť -kým chce byť a hlavne s kým chce byť. Nechcem nemravných partnerov, a že sú akí sú, je ich vec, nech si žijä, ja o nich nezavadím. Ale nikoho neodsudzujem prv ako ho spoznám.
...myslíš, poznám takého, čo z mosta skáče preto, že ho baba nechala. Každému je jasné, že by nikdy neskočil, lebo je sraľo. Keby nebol tak s nevyhráža. Darebák a vyšlo mu to, zožrala to -že ako veľká láska. Väčšinou oslovenie kurevník je pre chalanov ako poklona. No neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
aj ked mne osobne staci aj jeden
Aj je.
ale nee ja nwm
ale generácia dnešných mladých dievčat má oveľa viac sex. partnerov ako chalani
šecko len tupá závist...
Julča si ráda zašuká vždy když na to chuť dostane,
na závazky má času dost a do nebe ji to netáhne.
Když je borec kretén tak šprcku z kabelky vytáhne,
ráno pusu na čelo, "Čau, možná se ještě potkáme".
Plivněme jí do ksichtu, jó, křičme na ni vtipná jména!
Co jiného od nás zaslouží si kurva, lehká žena ?!
JULČA JE KURVA !!!
Kája rád pretiahne každú čo mu úsmev opätuje,
jeho snom je taká, čo ho na starobu živiť bude.
Ochrana je pridrahá a on vie predsa bacha dať,
keď tak - lásku nasľubuje nech sa môže za chrbtom smiať.
Pozvime ho na pivo, hej, našim synom nech je vzorom!
U nás - koľko ženských skolíš, toľkokrát si správnym chlapom.
KÁJA JE BOREC !!!
..v mojich očiach