ja neviem prečo máte s týmto vždy problémy, teda všetci naokolo mňa ja vždy keď som mal mobil kúpený u operátora tak mi šli v ňom vždy všetky simkarty a neboli vôbec odblokované
Na Orange stopercentne ano (ja mam takto uz na mamin Orange-pausal dva telefony a ani v jednom som este donedavna nemala orange kartu). Len T-mobile ma toto blokovane, co viem.
Henten bol kupovaný pred dvoma mesiacmi v tímobajle na paušál.. A o2 mi tam nešlo ani za svet.. A vypýtali si 14 eur s tým, že som totálne stratila záruku a robili to 5 PRACOVNÝCH dní. Jebe!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@xdravecx dik
To len skurvený tímobajl ešte teraz všetko blokuje, minulý týždeň som platila 14 eur za odblokovanie..
@hangtime11
@xdravecx
@rado93
@tenario
@h8u
možno o tom ani neviete ale práve ste mi značne pomohli a podielali ste sa na značnom zjednodušení mojej momentálnej situácie
So,... thx
Henten bol kupovaný pred dvoma mesiacmi v tímobajle na paušál.. A o2 mi tam nešlo ani za svet.. A vypýtali si 14 eur s tým, že som totálne stratila záruku a robili to 5 PRACOVNÝCH dní. Jebe!
keby ich ti fetaci z parkovisiek aspon davali nabite, tak sa neobtazujem ani zhananim nabijacky a po vybiti strelim telefon za povodnu cenu