Neviem ani ako zacat.v podstate vsetko fungovalo medzi mnou a maminou fajn.skoncila som strednu nastupila na vysku a ked som odisla na internat znasala to tazko tym ze som jedinacik.jedine prejavy boli napr ked som bola par dni mimo domu tak mi volala 3-4
podla mna mas divnu mamu... a vypinaj si telefon.. a ked sa oduje, bud rada, ze aspon vtedy neotravuje... lutujem toho, co ju bude mat za svokru... casto sa kvoli takym typom svokier rozpadavaju manzelstva...
samozrejme ze som mlada...nejdeme sa hned brat ...ale mame krasn fungujuci vztah...a ja viem ze nic nezmozem proti nej kedze som od nej zavisla.. ( a tu to uz nejde o strach ale o obmedzovanie a nejaky pocit aby som stale bolo pri nej priputana
pokym ta nevydiera financne, tak si rob ako uznas za vhodne, ked chces byt s priatelom tak bud, ked nechces aby ti rano volala proste si vypni mobil a zapi si ho neskor alebo si vypni uplne zvonenia
jaj vedela by som ti porozpravat o obmedzovani, u priatela sa uz nemozem ani na zachode zamknut, lebo pobrala vsetky kluce od kazdej miestnosti a schovala ich, aby sme nemohli byt sami
asi s tou pracou to bude najlepsie...samozrejme vazim si obetavost...ale podla mna toto nemam s obetavostou nic spolocne...skor ide o strach zo samoty kedze som jedinacik a je na mna naviazana..lenze neuvedomuje si ze tym mi nici vlastne stastie
a pre tych ktorym schvaluju taky pristup...dala by som im to vyskusat na 3 mesiace...aby sa proiadne z domu nemohlo vzdialit...kompletne kontroly...neustale spovedanie....a pristup ako k malemu dietatu...vecne zakazy...nech si to len skusia...
Je to údeľ jedináčikov v nekompletných rodinách.Ak ty náhodou v živote zostaneš sama s dieťaťom,budeš taká istá.Za všetkým je len obyčajný strach o teba aj keď z tvojho pohľadu to vyzerá úplne ináč.
ja som tiez chodila na vysku a zarabala som na seba. ak chces aby ti prestala picovat do zivota pohni zadkom a najdi si pracu. neubudne z teba. alebo ju nechaj nech ti kyda do zivota a vytahuje na teba financie. neviem teda ako ty, ale mne prislo v 20tich rokoch trapne pytat si od mamy peniaze na nieco co nebola nutnost.
najdi si pracu a daj jej najavo, ze vies byt samostatna a ze musi respektovat tvoj zivot, sukromie a zelania. tym, ze si jedinacik to mas o to horsie, musis jednoducho zabojovat.
Myslím ze sa treba s mamou porozpravat a vymedzit si hranice. Daj jej na javo ze uz nie si decko a ze ti na nej zalezi ale potrebujes aj trochu samostatnosti. Davaj si pozor ako jej to ale poviez, ked budes pindať a frflat ako decko tak jej nazor nezmeníš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
niektorí by dali neviem čo zato aby sa o nich zaujímala ich mama aspoň spolovice tak ako o teba....
si dospela, mala by si vediet uviest veci na spravnu mieru a dosiahnut odputanie sa od nej. musi pochopit, ze sa nemozes drzat jej sukne donekonecna.
najdi si pracu a daj jej najavo, ze vies byt samostatna a ze musi respektovat tvoj zivot, sukromie a zelania. tym, ze si jedinacik to mas o to horsie, musis jednoducho zabojovat.