a mimochodom vyse moznosti sa mi tam nedalo dat zabudla som metalcore a nejake drobotiny Vyberajte tak, ze ktory najviac pocuvate alebo z ktoreho stylu sa Vam paci najviac kapiel..
@mezomus ja som nemyslela to s riťou a rytím, ale to, že aj bez toho h to každý pochopí.. a viem, že bez toho h to znamená odpad, ale aj také že smrť kov znie divno... síce hento môže byť trocha dehonestujúce... ale aj tak si to každý nevie preložiť...
metal uz nemam rada, jedina kapela, ktoru fakt ze milujem su Subway to Sally a to je... folk ? gothic ? skor ten folk.. alebo nejaka habadura zmiesana.. to je jedno.. su skveli.. a na Slovensku nastastie nei moc znami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
a mimochodom vyse moznosti sa mi tam nedalo dat zabudla som metalcore a nejake drobotiny Vyberajte tak, ze ktory najviac pocuvate alebo z ktoreho stylu sa Vam paci najviac kapiel..
už som kludný
klud
gothic hudba neni vyjebaná
ale čím dlhšie to nejde, tým viac chcem HLASOVAŤ!!!
@darklady666 zbytočná namaha pozerat
@tikalok kazdy tvrdí ze vzišiel z dacoho ineho...cize je tu
Teraz by to bol asi ten power, speed, doom, nu-, gothic a ešte jeden... Už som zabudol Aha kua... Progresive...
@adaadisallaares a toto je celkom hrubé delenie ale škatulkovanie nemá nejaké extra opodstatnenie dla mňa.