ja som v tomto veeeeeeľky hlupák
a úplne to rozoberám a myslím si, že ma začali všetci nenávidieť a že som určite čosi zlého urobila keď neodpisujú
(ale aj ja veľakrát neodpíšem lebo som lenivá
ale inak podobne ako @3 a myslím, že si potom ľudia o mne myslia to, čo som označila, že si myslím ja o nich ale je mi to jedno, mňa proste nebaví si s nikým písať
viacero z uvedených možností, asi najmä:
- asi som ho začal/a nudiť, no nič
- zabudol na mňa, pretože ma má, jemne povedané, na saláme
- asi na mňa dotyčný len zabudol
tak ak si píšeme s nejakým spolužiakom o úlohách alebo proste dokopy o ničom tak mi to je jedno, že neodpíše a nezamýšľam sa prečo to spravil ale ak si píšem s niekým koho mám rada a preberáme nejakú deep tému a zrazu neodpíše, tak len rozmýšľam, že čo som napísala zle a prečo ma už nemá rád
u vacsine ludi to mam hlboko u riti, neodpisal/a tak sa nezabijem predsa ne ale najvtipnejsie je ked neodpisujem ja a oni su uz z toho totalne na vetvy preco sa im neozyvam a blablabla, pricom mne sa len nechce
kedysi mi to vadilo teraz mi je to uplne jedno a ja som ta co neodpisuje a neviem co si pomyslia ..teda viem par ludi je na mna nasratych ale ja som toho nazoru ze ked niekto nieco vazne potrebuje alebo chce pokecat tak nech sa stretne alebo zavola to iste robim aj ja a nevypisujem milion sprav
Týmto sa chcem ospravedlniť všetkým, ktorým som neodpísala. Mám obdobia, kedy som na birdzi furt a potom príde útlm. Nechodím sem, netrápi ma to tu, som otrávená a robím iné veci. Prípadne naozaj nemám čas. A potom je to už divné... ale zle to nemyslím, fakt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a úplne to rozoberám a myslím si, že ma začali všetci nenávidieť a že som určite čosi zlého urobila keď neodpisujú
(ale aj ja veľakrát neodpíšem lebo som lenivá
- asi som ho začal/a nudiť, no nič
- zabudol na mňa, pretože ma má, jemne povedané, na saláme
- asi na mňa dotyčný len zabudol
ja tiež niekedy prestanem odpisovať..alebo odpíšem len raz za čas.....takže si ani v opačnom prípade nad tým hlavu nelámem