Ahojte, už dlhší čas počúvam od kamarádov že povedia na ženu že je "Iná liga", znamená to že na nu nemajú(možno si len neveria), ale zaujmalo by ma koľko takých rozdelení majú pre ženu(koľko tých lig vlastne je, a ako by ste ich pomenovali...) , podľa
Klasické hodnotenie vizálnej atraktívnosti na škále 1 až 10, platné pre chlapov aj ženské. Pozitívne alebo negatívne charakterové vlastnosti pôsobia ako multiplikátor. Napr. chlap s výzorom 5 môže zbaliť babu 8-čku ak je to skúsený namotávač. Opačne- chlap 8 bude mať problém zbaliť babu 6-tku, ak je hanblivý a nemá čo povedať.
@n0win0u a žlté tričko tak to už je mega ultra najviac super!
a bože ty mi svojou angličtinou a smajlíkmi a avatarom a všetkým pripomínaš jedného kamaráta ale že nekonečne veľa ale nie si on!!
Nemyslím si, ale napadá mi, že ľudí triedim asi tak, že buď sú hlboko podo mnou (hodnoty, intelekt, názory, aj vzhľad) alebo spomínaná iná liga (stupeň socializácie a extrovertnosti, nezávisí od vzhľadu).
Tak na roveň so mnou mi asi ešte neprišiel nikto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
2. zena mi nie je sympaticka a nemam o nu zaujem
a je jedno, ako vyzera, ak mala byt tato diskusia o vzhlade
Bonusové multiplikátory sú: peniaze, atraktívna práca, atraktívne talenty/danosti, vhodný moment..
Niekto ti povie, že nemáš hľadieť darovanému koňovi na zuby, a ty sa ohradíš, že si nedostal koňa, ale sveter?
a zuby mám pekné celkom kľudne sa mi na ne môžte pozerať
webcam power!
a bože ty mi svojou angličtinou a smajlíkmi a avatarom a všetkým pripomínaš jedného kamaráta ale že nekonečne veľa ale nie si on!!
Tak na roveň so mnou mi asi ešte neprišiel nikto
1) ta, ktoru mozem mat
2)sjiu