väčšinou to čo mi padne je neočistitelné ale videl som aj také veci že kamošovi padla horálka do blata a tu zablatenú časť odtrhol ostatok ofúkol a zjedol
Čo máte všetci s tými 3 sekundami? Minule kamoška strašne rýchlo to zvdihla z tej zeme a ja na ňu čumím, že čo stresuješ? A ona že to nepoznáš? A ja že wtf?
@roryanne to bola v nejakom filme alebo rozprávke (seriály) taká teória, že keď to zdvihneš do 3 sekúnd, tak sa tam nedostanú baktérie, resp. je to čisté alebo tak nejak
Pripomína mi to situáciu : Spolužiačka mala rožok na desiatu a spadol jej... tak ho len položila na lavicu , že už ho taký nebude jesť. Ja som hodila svoj rožok na zem , dvihla, pofúkala a začala jesť zo slovami ,, Aha, aha , jem zo zeme a žijem ." Som humusák len toľko
zeleninu ovocie pokiaľ sa odkotúla tak v pohode umyjem zjem ale minule mi spadol lángoš a ako ináč smotanovou časťou vlastne to tak bolo že sa najskôr nalepil na chrbát mojej matky lebo do mňa narazila a potom spadol smotanovou časťou na zem tak samozrejme že som ho nezjedla. .... to znamená že nie je jedno čo spadne a ako to spadne.
aj @3 ... ale tak zvyčajne to umyjem.. keď je to nejaké ovocie alebo tak, tak umyjem.... alebo niečo, načo sa to tak nelepí, tak len zotriem možné baktérie.... ale musím sa rpiznať, že keď je to napríklad pár zrn ryže alebo pod. tak to nechám na zemi a platí aj to, že niekedy to nezdvihnem zodvihnúť lebo hneď pribehne pes
Podľa toho, o aký druh jedla ide. Ak mi spadne na zem (ale iba doma) napr. žuvačka, tak ju zodvihnem, ofúkam... ale ak napr. plátok šunky, tak to už nie.
to vážne veríte na pravidlo 3 sekúnd??? veď je ejdno či je niečo na zemi sekundu alebo 10,baktéie sú tam aj tak---mali by ste si pozrieť takú rozprávku že Agent biela krvinka........hlupák zjedol vajce a myslel si že keď dodrží pravidlo nič sa mu nestane..a skoro zomrel..... tak ako to že keď sa porežeš hneď ideš ranu vyčistiť??ak si nemal v rane nožík 3 sekundy nič sa ti nestane.......
pravidlo 3 sekúnd je najväčia blbosť o akej som kedy počula nič v zlom...
hlasoval som za "iné" lebo závisí čo jem a kde jem...ak mi to padne dakde kde je špina,vlasy,prach (moja izba) tak to nejem ale ak je to čisté (vyzerá to tak) tak normálne zdvihnem a idem dalej
@jeko ale potkan je dobre vychovaný, akurát leží v klietke a chrápe na celú izbu. vie veľmi slušne jesť, chytí si všetko do labiek a potom si aj papuľku poumýva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
ale strasne ma rozosmial kamos minule, ked sa motal na to, ze ked to zdvihne do 3 sekund, tak sa to nestihne az tak zasvinit a moze to zjest
to zahodím, ak to spadlo na moc špinavú zem
alebo to umyjem, ak sa to dá umyť
alebo to ofúknem
alebo ak je to natretý chleba, tak zotriem tú vrchnú vrstvu
a hlavne, keď to je doma, inde to tak nerobím
Umyjem ...
i ja tak!
» www.sciencedaily.com/releases/2007/0...
pravidlo 3 sekúnd je najväčia blbosť o akej som kedy počula nič v zlom...
Príklad: Padne mi chrumka doma v izbe na čistú podlahu..
Padne mi chrumka mi niekam na zasnežený chodník
rozdiel, nie?