minule som skladal komplet celu obyvackovu stenu a rozne komponenty boli dost chaoticky pobalene, tak mi nic ine neostavalo, len zobrat navod do ruky a podla neho hladat casti, ktore su sucastami jednotlivych kusov nabytku...
Tak ak je to nieco s cim mam uz skusenost nie.... ale uprimne dufam, ze ti ktori zahlasuju ''navody su pre blbcov'' si takto dojebu nieco pekne drahe....
Ide o to, ze ak postupujem do bodky podla navodu, a nieco sa poserie mozem to zvalit na vyrobnu chybu (zatial mi peniaze vratili vzdy, pretoze som pri reklamacii uviedol argumenty proti ktorym nemohli nic mat)
Ale ak to dojebem lebo som hrdina, mozem si ist piskat.
ja som strašne nepraktická bez akéhokoľvek priestorového videnia a predstavovania si toho, ktorá časť by mala kam patriť podľa tvaru, takže bez návodu som stratená. ja musím aj hračky v kinderku skladať podľa návodu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ide o to, ze ak postupujem do bodky podla navodu, a nieco sa poserie mozem to zvalit na vyrobnu chybu (zatial mi peniaze vratili vzdy, pretoze som pri reklamacii uviedol argumenty proti ktorym nemohli nic mat)
Ale ak to dojebem lebo som hrdina, mozem si ist piskat.
Preto je dobre postupovat podla navodov.
sak pozrem vidim, tam je dierka, tam je pipicek, tam je srobik...
popripade nieco co je fakt ze haklive, resp. som sa s nicim podobnym nestretol tak navod.