Ahojte, chcela by som sa spýtať, či je podľa Vás normálne, keď pred svojou babou/chalanom (ak ide o vážny vzťah, nie ak je to len flirt alebo "dvojtýždňovka") ospevujete iné baby/chalanov, napr. okoloidúcich?
ano... a? co je na tom? podla mna je normalne, ked poviem na niekoho, ze je dobry, ked dobry je, partner mi prikyvne, pripadne doda iny postreh a ide sa dalej. urcite je to lepsie ako tie uzasne "pariky", co si navzajom zakazuju aj sa pozriet na niekoho ineho alebo mu pochvalit oci / vlasy/ ruky, lebo sa drzia kreda: "ked si so mnou, som pre teba automaticky najkrajsi /-a a na nikoho ineho sa ani len nepozries!"
a takisto vo vztahu, ktory je zalozeny na maximalnej dovere sa urcite nestane to, ze jeden z partnerov vyleti na toho druheho za to, ze si dovolil niekoho pochvalit.
to hajzelbaba - ano mas pravdu, zakazovat nie je spravne a nie su zle ani postrehy? dobre vlasy, zadok etc. Ale aj v nazve mas slovo "ospevovanie" a to nevyjadruje nejaky bezvyznamny koment.. to slovo hovori samo za seba.. na to sa pytam. nie na jednoduche komentare
mozno len chce aby si ziarlila vies ako niekedy padne dobre ked vies ze je tvoj partner/ka nateba tak naviazany ze ziarli a vo fajn vztahu je hned jasne ze ide len o srandu : )
to tunidlo (ja to ako link dat neviem nepytam sa na svoj konkretny pripad, len tak vseobecne... zaujima ma ako je to vo vseobecnosti okolo a z toho si zistim ci to je normalne alebo nie.. logicky.
Proste som sa o tejto teme bavila s viacerymi priatelmi aj chalnmi aj babami abola som zvedava aky pohlad na to maju prave cudzi ludia
@maryostler daj pred prezyvku zavinac a bez medzery napis uzivatela, potom to bude ako link. k teme: tyka sa to jednej osoby? ak ano by ma to nasralo. tyka sa to viacerych osob? je to uz prilis? alebo je to len podpichovanie? vsetko zalezi od toho aky mate vztah, ako ste k sebe uprimni etc.. ja tiez okomentujem, drahy tiez, nezakazujeme si, ale keby do neba niekoho vyspevoval mu dam asi cez drzku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a takisto vo vztahu, ktory je zalozeny na maximalnej dovere sa urcite nestane to, ze jeden z partnerov vyleti na toho druheho za to, ze si dovolil niekoho pochvalit.
Ja by som vtedy ale zo zábavy ešte po očku kukala aj na neho... - no, lebo keď robia dvaja to isté, nemusí to byť pre neho ešte to isté.....
ale ked by som mala chalana tak to nie, lebo viem ze to boli..jedine ze zo srandy
A čo tak, "tá má peknú hruď"?
S ním sa o tom porozprávaj, nie s ľuďmi, ktorých do toho veľké ...
Nechapem, preco by to niekomu malo vadit, ved je to len konstatovanie...
A ked to niekto prehana, a vyslovene si dava zalezat aby o kazdej co prejde okolo basnil polhodinu, ta v tom bude nieco ine
ak inde okolo nejaké indivíduum,ktoré na seba samo púta pozornosť,tak to aj okomentujem...ale určite nikoho neospevujem...
Proste som sa o tejto teme bavila s viacerymi priatelmi aj chalnmi aj babami abola som zvedava aky pohlad na to maju prave cudzi ludia