Doma uvarený čaj nechám na balkóne zatial čo si k nemu spravím chlieb s medom (príklad) a potom vytiahnem aj vrecúško, ale ked som niekde na čaji v krčme (fuooj aké slovo ) tak si tam vrecušok nechám a ešte ho nakoniec aj ocucám
Väčšinou to vybrať zabudnem...a potom je zelený čaj taký divne horký, ale pokiaľ nie som sama, vždy sa odvážne tvárim že to tak má byť a že by som si to ani za svet neosladila
Inak ovocné čaje nemám rada, sú príliš...ovocné. Skoro vždy so sebou nosím aspoň jeden mentolový čaj pre prípad že prídem k niekomu/do podniku kde budú mať len ovocný...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
čas nesledujem nikdy, tak dúfam, že hodinu lúhovaný čierny čaj neni moc škodlivý
Inak ovocné čaje nemám rada, sú príliš...ovocné. Skoro vždy so sebou nosím aspoň jeden mentolový čaj pre prípad že prídem k niekomu/do podniku kde budú mať len ovocný...
väčšinou to však nie je nutné, nalejem to do seba ešte za horúca aj s tým vreckom vo vnutry