@mm47 hej, to je vykanie, hovorí o sebe akoby niekomu vykal. onikanie by bolo keby hovorila štýlom : "samozrejme, oni mali na mysli mačkať a nie kačkať.." proste, v tretej osobe a nie druhej a onikanie, to už je silné štádium.
mozes byt kamaratka aj bez toho [kde smajlik ( hehe ) nevyjadruje smiech,ale prijemne zmurknutie a take to stuchnutie do plecia,mozno i objatie? ...boze,ja uz ta mam deficit! :/]
@flussica - autor je Thorsten Havener. Aktuálne to čítam a na prvých stranách spomína práve experiment s citrónom, tak uvažujem či ho tu neskúšaš verejne
@arugad Vidíš - na čo on prišiel po neviemakej dobe, mne napadlo po jednej návšteve Birdzu . Čo z toho vyplýva? Kto chodí na Birdz, neuniknú mu experimenty s citrónmi! 8)
Vďaka za info, snáď by som sa k otmu aj raz mohla dostať - vyzerá to na zaujímavé čitanie .
@flussica - rozhodne to zaujímavé čítanie i je. aj by som ti povedal, že ti tú knihu požičiam, ale sám ju mám požičanú a pôvodný majiteľ mi ide už pár dní po krku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
..samozrejme sme mali na mysli "mačkať".
A babka potom skoro zadusila mňa
Nabuduce vezmeme na hrad plechovky napriklad.
a k teme: moje reflexy sa automatikcy posunu do dvoch poloh: prva: mnam,citrony vykackane [ ] na chlebe a druha: au,moje zuby!
a iank,si pluralium tantum alebo singularium tantum?
@ladyfox vazne , nejako mi to vypadlo , tak beriem spat
mozes byt kamaratka aj bez toho [kde smajlik ( hehe ) nevyjadruje smiech,ale prijemne zmurknutie a take to stuchnutie do plecia,mozno i objatie? ...boze,ja uz ta mam deficit! :/]
@bizbilio Oh... : ) !
..a od akého autora je tá kniha ?
Vďaka za info, snáď by som sa k otmu aj raz mohla dostať - vyzerá to na zaujímavé čitanie .
Tak padaj čítať, nech ťa majiteľ nekúsne !