Je lepšie povedať to prateľovi/priateľke alebo umlčať to? ak viete že od nikoho iného sa to nedozvie.
A na vašom vzťahu vám záleží, a nechcete o ňu/ňho príť.
Nie je to môj prípad, hej. Len sa vás zo zvedavosti pýtam čo je podla vás lepšie riešenie .
Priznať sa dokáže každý, pretože priznaním z neho opadne aj tá obrovská ťažoba. Lenže tú prenesie na partnera spolu s výčitkami a stratou dôvery.
Ak by som niečo takéto urobil a neexistovala by možnosť, ako by sa to druhá strana dozvedela tak by som sa s tým trápil len ja sám. A v prvom rade by som sa sám nad sebou zamyslel, pretože takéto niečo sa nedeje len tak!!!!!!!
ale v cisto teoretickej rovine, nedokazala by som dalej byt s tym koho by som podviedla, ak by som mu to mala tajit. urcite by som sa priznala a chapala by som keby ma vyhodil aj s topankami.
proste ak ludia nevedia znasat nasledky, nech nerobia kokotiny. tot vse.
ak by mi na vzťahu záležalo ta ho asi nepodvediem ne?
a určite sa to môže od niekoho dozvedieť podľa mňa
a určite by som mu to povedala ale zároveň by som sa s ním rozišla lebo by som nechcela aby bol s niekým kto ho podvádza -.-
najlepsie jak nevie byt clovek verny a vie o tom mat otvoreny vztah....predsa ak sa ku sebe budete stale vracat je jasne ze chcete byt spolu aj ked spavate s kadekym je kopec takych vztahov co vydrzia ovela dlksie ako ludia co sa potajomky podjebavaju a ked to zistia je to vsetko razom prec co je celkom vtipne
nespravil by som to a všemožne by som sa snažil vyhnúť niečomu takému čo by mi len matne pripomínalo podvod.
hypoteticky:určite by som nič nepovedal, lebo keď ju mám rád a ona mňa.. načo jej robiť starosti a bolesť.. hlavne keď to nechcem skončiť.
nevysvetlíš nič! nikdy nič. jednoducho podviedol si.. a je jedno aké dôvody boli... len by som sa strašne trápil.
ale bolo by to na niečo snáď aj dobré. pre mňa. uvedomenie si toho, že ju milujem a že nič také už nespravím, lebo nič nieje dôležitejšie ako ona.
takže tak. nevravieť nič a vyžrať si to sám.
tak ak by som podviedla tak by som sa s ním pravdepodobne potom rozišla. Pretože ak som ho podviedla asi na tom vzťahu bolo niečo zle. Neviem slúbiť, že nikdy nepodvediem ale viem, že nikdy by som nepodviedla v šťastnom vzťahu. A určite by som mu to nepovedala. Zbytočne by mu to znížilo sebavedomie.
ale ak by teoreticky, tak by to moje svedomie nevydržalo a musela by som sa s tým priznať.
a nečakala by som, že by mi odpustil. teda odpustiť by mi možno odpustil časom. ale udržať ďalej ten vzťah by som už asi ani ja nechcela.
bolo by mi zo seba zle keby podvediem a priznať sa s tým by mi asi najprv roztrhlo žalúdok od nervov a potom by som stratila lásku...stojí to za to? také treba robiť za slobodna,čo najviac s kadekým a užívať si!
:ehm:
keď som podviedla, každý mi radil, nech zatĺkam...
jedine moja naj kamarátka mi radila, aby som vyšla s pravdou von..
nakoniec som poslúchla kamarátku (pretože neľúbim klamať a žralo ma svedomie) a urobila som dobre.
bolo mi odpustené a prežila som krásny vzťah, ktorý síce neskôr skončil smutne, no to už je o inom
mňa priateľ podviedol teda len sa pobozkali s dotyčnou a aj tak sa mi hneď priznal že to bol skrat a že to veľmi ľutuje ale odpustila som mu.Myslím že je lepšie povedať pravdu lebo jedno je podviesť a druhé je zatajovať a tváriť sa že sa nič nestalo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
hlavne si myslim, ze ked budem mat nutkanie podviezt, tak bude asi nacase ukoncit vztah
NECH SI TO PEKNE VYŽERIE TEN, KTO PODVIEDOL!!!
...nech jeho žerie svedomie!
Ak by som niečo takéto urobil a neexistovala by možnosť, ako by sa to druhá strana dozvedela tak by som sa s tým trápil len ja sám. A v prvom rade by som sa sám nad sebou zamyslel, pretože takéto niečo sa nedeje len tak!!!!!!!
ale v cisto teoretickej rovine, nedokazala by som dalej byt s tym koho by som podviedla, ak by som mu to mala tajit. urcite by som sa priznala a chapala by som keby ma vyhodil aj s topankami.
proste ak ludia nevedia znasat nasledky, nech nerobia kokotiny. tot vse.
a určite sa to môže od niekoho dozvedieť podľa mňa
a určite by som mu to povedala ale zároveň by som sa s ním rozišla lebo by som nechcela aby bol s niekým kto ho podvádza -.-
neviem, ako by som sa zachovala, nebola som v takej situácii. ale asi by som zvážila, ako čo najmenej ublížiť partnerovi
hypoteticky:určite by som nič nepovedal, lebo keď ju mám rád a ona mňa.. načo jej robiť starosti a bolesť.. hlavne keď to nechcem skončiť.
nevysvetlíš nič! nikdy nič. jednoducho podviedol si.. a je jedno aké dôvody boli... len by som sa strašne trápil.
ale bolo by to na niečo snáď aj dobré. pre mňa. uvedomenie si toho, že ju milujem a že nič také už nespravím, lebo nič nieje dôležitejšie ako ona.
takže tak. nevravieť nič a vyžrať si to sám.
ale ak by teoreticky, tak by to moje svedomie nevydržalo a musela by som sa s tým priznať.
a nečakala by som, že by mi odpustil. teda odpustiť by mi možno odpustil časom. ale udržať ďalej ten vzťah by som už asi ani ja nechcela.
keď som podviedla, každý mi radil, nech zatĺkam...
jedine moja naj kamarátka mi radila, aby som vyšla s pravdou von..
nakoniec som poslúchla kamarátku (pretože neľúbim klamať a žralo ma svedomie) a urobila som dobre.
bolo mi odpustené a prežila som krásny vzťah, ktorý síce neskôr skončil smutne, no to už je o inom