Väčšinou dostanem také nervy,že neviem čo skôr rozbiť.Ale potom dojde mamka a stále niečo donesie alebo uvarí.No tie stavy,keď doma nič nemáme sú hrozné.
@sunleaf . . . skor som to myslel tak, ze ked mam prazdnu chladnicku . . . tak idem do potravin (obchodu).
A k otazke . . . ano, chladnicku si vyzaduju aj niektore lieky . . . ludia tam skladuju dokonca aj kozmetiku a napr. do mraznicky sa davaju zmrazit aj suciastky, aby sa ulahcila ich montaz.
Ja viem, že okrem potravín sa v chladničke skladujú aj iné veci,ja tam tiež skladujem napríklad laky, ale pýtala som sa kvôli tomu, či tam nemáš niečo zaujímavé
tak sa presuniem do mraznicky, tam vzdy najdem daku zeleninu mrazenu, rybie prsty, americke zemiaky alebo tak. pripadne vyuzijem kompoty v spajzi. a polievky sackove.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
(A včera som mala ako druhú večeru kakaové venčeky s medom )
teraz si idem nakúpiť a najem sa normálne
b) dám si čaj
c) vyžeriem chladničku a dám si čaj
d) utekám na balkón
e) vyžeriem chladničku a utekám na balkón
f) dám si čaj a utekám na balkón
g) kašlem na to
ale väčšinou volám mame aby niečo doniesla
A k otazke . . . ano, chladnicku si vyzaduju aj niektore lieky . . . ludia tam skladuju dokonca aj kozmetiku a napr. do mraznicky sa davaju zmrazit aj suciastky, aby sa ulahcila ich montaz.
Ja viem, že okrem potravín sa v chladničke skladujú aj iné veci,ja tam tiež skladujem napríklad laky, ale pýtala som sa kvôli tomu, či tam nemáš niečo zaujímavé
a potom urobím zasmažku.........a z nej polievku..........kmínovú alebo paradajkovú
alebo čosi zemiakové
alebo sáčkovú bez glutamanu.........
kazdopadne prazdna chladnicka je u mna fantasticky uspech