Keď pustím nejakú mp3, tak sa mi na ploche objavia ikonky...
Dneska som si stiahla mp3 z netu a mimo iného mi kamarátka doniesla kľúč. Mám vo zvyku vždy ho skontrolovať antivírom a to som spravila aj tentokrát (našlo jej tam asi dva trójske), tak som ho potom hneď odpojila. A o chvíľu nato mi začal blbnúť pc. Na pl
inac len tak pre kontrolu daj ctrl + alt + delete a daj procesy
a pozri ci tam neni proces ktory sa vola spoclsv.exe (bacha nie spoolsv.exe! ten virus sa snazi takto kryt a ma nazov podobny tomuto systemovemu procesu)
ak je to on tak by si to mohla teoreticky vymazat bez problemov rucne
no este si mi nepovedala ci tam mas takyto proces, a ako som sa teraz docital tak je ich viac druhov... hlavne mi prosim napis ako sa PRESNE volaju tie subory ktore vytvara, ci hovorime o tom istom cervikovi
tym ze si napisala ze sati vytvori to a hento a toto a ked vymazem je to tu zas si vlasne nepovedala nic (okrem toho deskop xD ale tych je viac)
no tak teraz neviem... henite procesy su OK, vravela si ze su tam 2 subory nie? napis PRESNE ako sa vola aj ten druhy.... a ten deskop sa vola deskop_.ini alebo deskop.ini?
v tom pripade to virus asi ani neni pretoze kazda zlozka ktora je neako upravena (ma zmenenu ikonku, je priradena uzivatelovi - to maju vsetky dokomenty, hudba atd...) tak sa ten subor vytvori sam systemom
predpokladam ze si si odskrtla v nastaveni zlozky "skryt chranene subory operacneho systemu" a tak sa ti to teraz objavuje...
takze staci ich znova skyt tym ze to zaskrtnes xD (tak ale preistotu skopiruj text co je v tom dektop.ini sem)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
inac urcite to mas z toho USB
a pozri ci tam neni proces ktory sa vola spoclsv.exe (bacha nie spoolsv.exe! ten virus sa snazi takto kryt a ma nazov podobny tomuto systemovemu procesu)
ak je to on tak by si to mohla teoreticky vymazat bez problemov rucne
no este si mi nepovedala ci tam mas takyto proces, a ako som sa teraz docital tak je ich viac druhov... hlavne mi prosim napis ako sa PRESNE volaju tie subory ktore vytvara, ci hovorime o tom istom cervikovi
tym ze si napisala ze sati vytvori to a hento a toto a ked vymazem je to tu zas si vlasne nepovedala nic (okrem toho deskop xD ale tych je viac)
No tento konkrétne proces tam nie je. Ale sú tam tri, ku ktorými nie je žiadny popis, môže to byť ono?
No iba súbory s názvom desktop, vyzerá to ako poznámkový blok a také ozubené koliečko je tam. (ja viem, geniálne vysvetlené
“FuckJacks.exe”
”spoclsv.exe”
“logo_1.exe”
“ati3evx.exe”
“sysload3.exe”
“wab32res.exe…”
no vždy sú tam po dva tie desktopy, tak isto vyzerajúce...
jeden sa musi lisit
heh az teraz som si vsimol ze som vsade pisal deskop miesto desktop xD
predpokladam ze si si odskrtla v nastaveni zlozky "skryt chranene subory operacneho systemu" a tak sa ti to teraz objavuje...
takze staci ich znova skyt tym ze to zaskrtnes xD (tak ale preistotu skopiruj text co je v tom dektop.ini sem)
Nič som neodškrtávala inak :o
mozna ti to odskrtol niekto iny alebo cojaviem niekedy sa windows sam prenastavi ako chce
k môjmu pc sa nikto neopováži siahnuť
» www.askvg.com/2-desktopini-fi...
stacilo napisat hned ze mas jehovistu, oprava toho virusu je jednoducha > instal win XP