Tak ked idem do školy, jedávam v kuchyni cez víkendy v obývačke alebo v kuchyni Obedujem väčšinou za PC alebo v obývačke a večeriam bud v obývačke, izbe alebo kuchyni
Obedujem s rodinou, iba niekedy v sobotu, nedelu, sviatky
cez týždeň spolu nejeme vôbec, lebo každý vstáva inokedy a stále sme inde, ale cez víkendy si zvykneme dať raňajky spolu aspoň. a nedeľný obed u nás nefunguje odkedy som začala chodiť domov o siedmej ráno
ale ja už som si to zvykla nosiť ku kompu (pripadne aj k TV) pretože som zvyknutá pri jedení niečo robiť buď pozerať seriál, alebo čítať časopis/knihu, poprípade hrať Wowko aj keď to už vyžaduje strašnú koordináciu
my sme spolu pri stole nejedli ani nepamätám...akurát pri rodinných večeriach..u nás je normálne štátny sviatok,ak sme vôbec všetci naraz doma.... takže jedávam pri PC,alebo na posteli s knihou v ruke,ak sa dá...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
spolu s rodinou jem len 24.12
takze tak...
Obedujem s rodinou, iba niekedy v sobotu, nedelu, sviatky
ako @7 , len na Štedrý večer spolu s rodinou
neviem si predstaviť také spoločné raňajky
no ale dneska keďže bola nedela tak pri stole
ale ja už som si to zvykla nosiť ku kompu (pripadne aj k TV) pretože som zvyknutá pri jedení niečo robiť buď pozerať seriál, alebo čítať časopis/knihu, poprípade hrať Wowko aj keď to už vyžaduje strašnú koordináciu
na intráku randomajzne