ja striedavo otváram, zatváram ... ZLOZVYK , ale len aby som sa priebežne uistila či ten druhý človek má zavreté, bo nechcem mať zavreté sama, jak taká p*ča .. no keď už niekoho milujem, čo sa mi stalo iba raz , neotváram vbec
je pravda, že vždy, keď som mal otvorené, bola mi dotyčná osoba totálne ukradnutá... a niekedy mi je ukradnutá aj so zatvorenými, ale v tom už býva nad 40 wattov. ak by som ľúbil, určite by som mal zatvorené a robil by som to celé úplne ináč
niežeby som sa mala s kým bozkávať, ale keď sa niekto taký v návale opitosti objaví, oči mám zatvorené. Ale asi všetky moje bozky boli KATASTROFAAAA zo strany chalana. Bola som celá oslintaná a to tempo by nezachytil ani Metronom.
ako kedy. väčšinou automaticky zatvorím oči, ale keď je ten bozk dlhý, tak niekedy oči otvorím, pozriem sa na partnera a potom ich zas zavriem. niekedy len tak, niekedy preto, že chcem vidieť, či ich má zavreté aj on
a keď sa kuká film al sme niekde vonku, tak niekedy sa obzriem okolo a nie preto, že by ma ten bozk nebavil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
Osobne zatváram oči,keď je ten bozk naozaj úprimný a cítim sa fajn.
nemozem mat zavrete oci lebo musím sa pozriet ci ma aj on ....a co sa deje naookolo..a tak :d....ale obcas ich zavriem
Ale viac sa bozkávam so zatvorenými.
Každopádne ďakujem je to zrejme veľmi zovšeobecnené tvrdenie, o tých chlapoch ale osobne si myslím,že úprimný bozk je vždy so zatvorenými očami
a mám zatvorené oči, a nemám potrebu pozerať sa, či ich má zavreté aj bozkávaný, predpokladám, že áno, lebo ma ľúbi
Ale tak tiež pol na pol...
kraken
Ale fakt úprimný bozk som ešte nezažila
A asi sa ho ani nedožijem
mňau
a keď sa kuká film al sme niekde vonku, tak niekedy sa obzriem okolo a nie preto, že by ma ten bozk nebavil
not anymore