hej, ale už som sa minule vycvičila vo vlaku, že som jednej piči opitá nekecala nič, čo som chcela a sto chutí som mala jej povedať ako ju nenávidím, musím si dávať pozor na určitých ľudí čiže dúfam, že sa podarí, ale inak som kecala tak, že sa ma nedalo zastaviť a tak ma trhalo, že pri rozhovore s kamoškou som nemohla zahrnúť pár ľudí do story, bo tam bola ta kurva, joj
Opitý som najotvorenejší a najdôverčivejší Čiže každému začnem vešať na nos všetky starosti a na každú otázku odpovedám pravdivo A sú z toho vždy len problémy...
@ivkapivka samozrejme vždy to končí depkou, plačom a niekto ma objíma potom to ďakujem všetkým naokolo aký sú skvelí kamaráti, prebehnem sa po ulici a už je všetko fajn
@ivkapivka presne a ešte si hovorím, že už nikdy nebudem celú noc bez spánku lebo potom mi je navyše zle aj z toho a nie len z nadmierneho míňania peňazí
povedala by som skôr že vtedy neklamem a vylezú zo mňa veci, ktoré zvyčajne nehovorím, dochádzam na strašne hlboké myšlienky a ľudí ktorých mám rada milujem trojnásobne
Nezvyknem byť opitá, pretože veľa nepijem... Ale pravdu vravím, no napr. včera, keď sme mali prípitok s bývalým pánom farárom, tak som vraj potom veľa rozprávala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Ale by som povedala ze v opitosti si viac vymyslam debiliny
ale vo všeobecnosti platí, že áno.