Mavate take dni,ze sa vam od rana absolutne nic nechce? Ze sedite cely den pred telkou alebo pred PC? Aj napriek tomu ,ze mate nejake povinnosti ... Lebo ja mam dnes taky den a vobec nechapem preco...Nechce sa mi absolutne nic... Ani nechciet ..a to som t
Som neecakala tolko reakcii.som myslela ze mi nadate ,aby som si nieco nasla som rada ze to zdielate so mnou ale tak clovek vie ,co je pre neho najlepsie
Nie, ja práveže zase nedokážem sedieť celý deň pred telkou, ak aj už seriem na tie povinnosti, tak idem na prechádzku, zahrať si futbal, alebo proste niečo kde sa hýbem robiť
@ivka666 lebo ľudia hľadajú spôsoby ako sa to nedá a nie ako sa to dá ...ale aj ja to mám koľkokrát tak...aj keď mám niečo na práci radšej zapnem net...otvorím Fb, ale ani tam sa mi nechce byť...len pozerám smerom k obrazovke do blba a nič...dnes som mala ísť upratovať...sedela som za netom a nechcelo sa mi, ptm sa mi odpojil, tak som si povedala -> to je osud idem si upratovať, lebo keď teraz nevstanem, tak dnes už to nespravím...ale myslím, že každý človek to tak má, môže to byť aj počasím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
A co nejake hobby nemate?
..kvak..
..kvak..