Nikdy som nerozmyslal o tom ktorea je lepsia. Dam si tie na ktore mam chut akurat rozmyslam ako sa hodia k sebe a ako budu spolocne chutit ale nikdy ma nenamadlo hodnotit ktora je lepsia. Su len ine. Keby bola nektora horsia tak si ju nedam a dam si dvoitu lepsiu.
@Azizi Tak to ako som pisal rozmyslam ako to bude spolu bude spolu chutit ale ked sa pre nejaku kombinaciu rozhodnem tak tam premna nie je lepsia a horia chut. Mozno hlavna a doplnkova ale urcite nie horisa.
Wtf. To je taká skvelá anketa, ale tie komentáre úplne odveci.
Ja tak prudko vždy rozmýšľam, ktoré si mám vybrať až si zabudnem ujasniť poriadie. A potom je už neskoro a som smutná, že tú lepšiu skôr zjem. Všetko najlepšie si vždy nechávam na koniec.
@riddiculus@13 presne, ale nepride ti najhorsie to ze nikdy nevies ktoru ti ten pracovnik da ako prvu? lebo ja vzdy poviem ako prvu tu co chcem naspodu, ale oni to niekedy naberu naopak a nakoniec bolo moje dlhe rozmyslanie zbytocne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ja tak prudko vždy rozmýšľam, ktoré si mám vybrať až si zabudnem ujasniť poriadie. A potom je už neskoro a som smutná, že tú lepšiu skôr zjem. Všetko najlepšie si vždy nechávam na koniec.
A pýtala si to postupne, nie obe naraz, nech to dajú správne.