zvycajne nemackam pecivo, nakupujem v obchodoch ktore poznam... a nenavidim ked niekto pomacka rohlik a nevezme si ho a potom vsetky tam ostanu popucene
keby ste vsetci len vedeli, co vsetko sa s tym pecivom deje, kym sa dostane do vasho obchodu, tak by vam bolo uplne jedno, ci ho chytite do ruky, rukavice, sackom alebo kliestami
pecie sa na spinavych pasoch, vysypava sa do spinavych zasobnikov, z ktorych putuje do spinavych prepraviek (to co sem tam vypadne na zem ide samozrejme naspat do prepravky), naklada sa do spinavych nakladnych aut, vyklada do spinavych skladov v supermarketoch a sype z prepraviek v obchode do kosov, odkial si to vyberate. Ak nieco pri vysypavani nahodou vypadne, viete kam to ide. Nehovoriac o tom, ako dlho stoji na zemi v tych skladoch. Keby si niekto to pecivo aj rovno predomnou omakal, nemal by som problem si ho zobrat, to je asi totiz to najmenej, co sa mu mohlo stat
Mno, v niektorych pripadoch sa pouzivaju tie klieste na pecivo.
--
@etelnair . . . skor som to myslel tak ze jeden sacok sluzi na opatlavanie a druhy na pecivo, nakolko som na chlieb ani nepomyslel. A rozky tak priblizne do 5 kusov s jednym sackom, ale je to nepohodlne.
--
@kajsmir . . . este si nespomenul bezdomovcov, ale aj potmavsich obcanov, ktori si radi rukou siahnu do toho kosa s pecivom
@matheusko lenze mne islo o to ako sa da tou vyvraacacou technikou dostat viac kusov do jedneho sacika...lebo ked pouzijes saciky dva tak tam nie je ziaden rozdiel ako keby si pouzil sacik a rukavicu
@etelnair what? to musi byt uplne hnusne... teda ja zjem tak.. ja neviem stvrtku bambina k jednemu rozku? mam pocit ze ten rozok je tam ten zaklad nie bambino... ale verim ze sa na to da pozerat aj z inej perspektivy
@etelnair Na to musi byt clovek eskamoter . . . obe ruky v sacku, ak sa da tak potom jednou rukou ten sacok zdvihnut a je to vsetko vnom. A ak to vyzera, ze ee . . . tak to treba dako zubami, alebo si to nejak opriet, zavesit, zahaknut . . . a tak vseliak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
inak podobne ako @6 @6 6janica6 alebo @5 @keuska
pecie sa na spinavych pasoch, vysypava sa do spinavych zasobnikov, z ktorych putuje do spinavych prepraviek (to co sem tam vypadne na zem ide samozrejme naspat do prepravky), naklada sa do spinavych nakladnych aut, vyklada do spinavych skladov v supermarketoch a sype z prepraviek v obchode do kosov, odkial si to vyberate. Ak nieco pri vysypavani nahodou vypadne, viete kam to ide. Nehovoriac o tom, ako dlho stoji na zemi v tych skladoch. Keby si niekto to pecivo aj rovno predomnou omakal, nemal by som problem si ho zobrat, to je asi totiz to najmenej, co sa mu mohlo stat
--
@etelnair . . . skor som to myslel tak ze jeden sacok sluzi na opatlavanie a druhy na pecivo, nakolko som na chlieb ani nepomyslel. A rozky tak priblizne do 5 kusov s jednym sackom, ale je to nepohodlne.
--
@kajsmir . . . este si nespomenul bezdomovcov, ale aj potmavsich obcanov, ktori si radi rukou siahnu do toho kosa s pecivom