Keď ti niekto ukradne doklady a potom si na ne zoberie pôžičku, poprípade ich nejako inak zneužije, ako sa to potom rieši? Preplatí ti to poistovna alebo ako?
Pochybujem ze sa o da poistit, skor to treba nahlasit policajtom a tym padom sa tvoje doklady stanu neplatnymi. Ja ked som si zalozil bankomatovu kartu a nevedel ju najst tak som ju zablokoval.
...ked ti niekto ukradne alebo stratíš doklady, tak to máš hned nahlásiť na polícii. To hlavne preto, aby si mohol dokázať aj týmto, že došlo k zneužitiu, lebo tá možnosť tu stále je. Ale, ked to takto neurobíš, tak neviem, čo potom.
myslíš že stačí ked tam donesieš cudzie doklady? myslíš že si to ten človek čo dáva požičky zobere na starosť že stoho bude panta? ja ked som mal bradu tak mi v banke nechceli dať ani výber s vlastného účtu lebo nesedela fotka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
+ Doklady majú všetky, aj vodičák a občianku a na to vám dajú pôžičku behom pár minút...
a pochybujem že poistovaňa nieč o také preplatí..
Krádež dokladov sa hlási na polícii, doklady ako karty do bankomatu, platobné karty atď. sa hlásia banke, oni zablokujú účet.