Ja nie preto, že by som sa nudil, skôr s tým, že koľko mi ešte ostáva radosti alebo že či sa ešte stíha zápletka skomplikovať alebo nie.
Uvedomil som si to práve v kine, keď mi počas filmu napadlo sa pozrieť a samozrejme sa nedalo.
Trochu mi to príde ako kazenie si zážitku, ale zase napr pri knihách tiež vždy vidím, koľko ešte ostáva do konca...
@7 všetky! ..ono je to ako kedy..niekedy pozriem a niekedy mi to ani nenapadne, nestihnem...vlastne väčšinou sa pozriem, keď sa mi zdá, že to už nejako dlho hrá
Zábavnosť filmu hodnotím aj podľa toho, ako veľmi som sa (ne)pozeral na hodinky. A s mojim ADHD sa mám tendenciu pozerať na hodinky často. Niektoré filmy sú ale tak dobré, že nemusím.
nie že by som to mal spustené nonstop ale mám rád keď kliknem že mi ukáže časovú os a kolko ešte zostáva do konca (sledujem filmy len na telke) ...
v kine mi to chýba spôsobom že by existovala appka (samozrejme v dark mode aby sme nerušili ludi okolo) ktorá by ukazovala časovú os daného filmu ktorý pozeráme .. a proste keby ma zaujímalo koľko film ešte pôjde vybral by som len mobil a na zamknutej obrazovke by mi ukázalo v akej časti film je .. čo by bolo podľa mňa super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Uvedomil som si to práve v kine, keď mi počas filmu napadlo sa pozrieť a samozrejme sa nedalo.
Trochu mi to príde ako kazenie si zážitku, ale zase napr pri knihách tiež vždy vidím, koľko ešte ostáva do konca...
v kine mi to chýba spôsobom že by existovala appka (samozrejme v dark mode aby sme nerušili ludi okolo) ktorá by ukazovala časovú os daného filmu ktorý pozeráme .. a proste keby ma zaujímalo koľko film ešte pôjde vybral by som len mobil a na zamknutej obrazovke by mi ukázalo v akej časti film je .. čo by bolo podľa mňa super