čas presne tak Najprv to budeee strašne bolieť aleee šetko raz prebolí, aj ked sa teraz tomu ťažko verí. Skuus sa zhlboka nadýchnuť a povedaať si žee niečoo krasne saa skončilo, ale možno práve niečoo ine kráásne začina držim palcee
Kazdy ma inu psychiku ako ti teda mozeme poct, ked ju nepozname? Ono sa vacsinou vravi tak, ze cas vsetko vyriesi. A je to asi najlepsi clovek. niekomu pomoze ked a vyplace, niekomu zasa to, ze tomu cloveku musi spravit zo zivota peklo ale pochybujem, zeby si to bola prave ty co by to robila. Ser na neho nepripominaj si ho nicim. ak mas dake veci odloz do krabice a neries. A cas ti ukaze
jedine cas vie "zahojit" rany. Ale no, zial rany ostanu vzdy, s tym sa musis zmierit. Ale asi najlepsi sposob je si niekoho najst. Casom to budes znasat lepsie. Ja to znasam uz 11 mesiacov a no... boli ma to stale velmi velmi, ale s tym nic nenarobim a uz na to tak casto nemyslim... neboj. bude fajn
No pozrí ja mám partú ľudí ktorý sú niekedy lepší ako dievča ktoré miluješ lebo lebo snimi sa môžeš spiť blbnuť spievať rozbijať sa na metale v krčme nadávať na hiphoperky a to najlepšie pri kamošoch sa neobávaš že ich stratíš ako pri babe ktorú miluješ...
Ženské ktoré som ja hrozne ľúbil som vždy stratil a preto som teraz človek kurva a kurvim sa keď som z nejakou ženskou nič k nej necítim iba vášeň a takýto prístup sa mi páči viacej ako láska...
CAS je super liecitel ale na chuja kozmetik ... ale ne ...
Ja som priatela stratila naveky.Ale zivot ide dalej.Bol oto bolestive tazke a aj stale je.Ale viem ze teraz zijem zivot akoby za dvovh ... Ak ho stratis len tak ze ta necha tak hore hlavu.Sakra ved sklamani este zazijes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
no, tak skus pozerat nejaku komediu, nieco, na com sa budes smiat a moc nemysliet...
kamosi su tiez dobri..
a spanok je super..pri tom nemyslis na nic..ak samozrejme mozes zapspat...
velmi ti drzim palce
ehm...a uz neexistuje nejaka druha sanca alebo tak nejak??
Neviem ja na neho myslim stale a vycitam si co som urobila zle...
Ženské ktoré som ja hrozne ľúbil som vždy stratil a preto som teraz človek kurva a kurvim sa keď som z nejakou ženskou nič k nej necítim iba vášeň a takýto prístup sa mi páči viacej ako láska...
Ja som priatela stratila naveky.Ale zivot ide dalej.Bol oto bolestive tazke a aj stale je.Ale viem ze teraz zijem zivot akoby za dvovh ... Ak ho stratis len tak ze ta necha tak hore hlavu.Sakra ved sklamani este zazijes