bola som u kamaratky a robila si spagety a tak sme nejak dosli k tomu ze ja po uvareni davam do cestovin maslo a ludi ktorych poznam tam ho zdy davaju a ona zase opak...ako je to u vas?
@viollin o masle som este nepocul... podla mna neje dobre davat maslo, lebo tu chut cestovin to pozmeni ja davam bud olej, alebo nic, ked sa mi nechce
ked sa varia cestoviny, tak je dobre davat olej aj do vody, potom sa cestoviny nezlepia... inac cestoviny varim rad a varim ich sakramentsky dobre som skromny, ja viem
@Julinka2582 a pre setkych ostatnych: nemyslela som do polievky ale ako spagety(alebo napr rezance s tvarohom) a pod. ... preto som v prvom komente pisala o spagetach...
v živote som nepočula o masle do cestovín, naozaj....iba olej, keď sa zlejú a niektorí, ako som aj tu čítala, dávajú olej aj do vody, ešte aj tomu rozumiem....ale maslo??? to fakt nie...ako to chutí, by ma zaujímalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ktorych bude viac
Ale keď ma niekto pozve na maslové cestoviny tak prídem
do klasickych cestoin ako na polievku nie,,ale ak spagety,,a podobne tak jasne
ked sa varia cestoviny, tak je dobre davat olej aj do vody, potom sa cestoviny nezlepia... inac cestoviny varim rad a varim ich sakramentsky dobre som skromny, ja viem
olej brrr...