Kuracinka fajn, keď potrebujem byť zlatučký ako kuriatko
bravčovina OKI, keď sa chystám na niekoho s tým, že budem k nemu ako on ku mne riadna sviňa,
hovädzina úžasná, keď mám chlapcovi od susedov predviesť, akéže je to voči dievčatám hovädo,
baranina all right, when I have to BREAK the WALL
raz v živote som si kúpil konskú salámu a cítil som sa mierne divne,
že požieram mäso z tak ušľachtilého tvora,
psy a mačky som, pevne dúfam, moji milí hostitelia, nejedol nikdy, ale zasa hovorím si, mal by som umrieť od hladu,
... a na záver by som pripomenul, že kedysi havarovalo v Južnej Amerike lietadlo s neviemkoľkými pasažiermi, a mnohí to prežili, a časom boli veľmi, ale veľmi hladní ... a ďalej to už poznáte.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
hovädzie nie!
bravčove..keď musim tak fájn
a morčacie je tiež fajn
milujem hovädzie
aj bravčové
ľúbim aj ryby
a najradšej mám hydinu
bravčovina OKI, keď sa chystám na niekoho s tým, že budem k nemu ako on ku mne riadna sviňa,
hovädzina úžasná, keď mám chlapcovi od susedov predviesť, akéže je to voči dievčatám hovädo,
baranina all right, when I have to BREAK the WALL
raz v živote som si kúpil konskú salámu a cítil som sa mierne divne,
že požieram mäso z tak ušľachtilého tvora,
psy a mačky som, pevne dúfam, moji milí hostitelia, nejedol nikdy, ale zasa hovorím si, mal by som umrieť od hladu,
... a na záver by som pripomenul, že kedysi havarovalo v Južnej Amerike lietadlo s neviemkoľkými pasažiermi, a mnohí to prežili, a časom boli veľmi, ale veľmi hladní ... a ďalej to už poznáte.
DOBRÚ CHUŤ VŠAETKÝM MAESOŽRAVCOM.