to ako bezne , dneska som sa pristihol , ako mi kamos hovoril 5 minut nejaku historku a ja som bol zrovna v mojej krabici nicoho a celych 5 minut som len tak hmkal a robil gesta ze rozumiem a plne chapem jeho obavy , a ked sa ma spytal aky mam na to nazor tak som pokracoval v gestach a snazil som sa nevyzerat ako uplny idiot . som proste pozorny
ja nikdy neviem ci mam umyte zuby ked som na nete dlhsiu dobu a odksocim si nepamatam si ptm , ked si nieco nezapisem, uz si neposmeniem len tak, s jogurtom stava sa tiez, ked vykladam nakup obcas prehodim miesta veciam ani neviem , pozrem na hodinky -mobil a nevem aj 2x kludne, lebo sak hlava =bordel , kluce v chladnicke este neboli , preukazku hodim do tasky a ptm ju neviem najst ..aj kluce .. beznee :/ tak som neni mimo len ja
tie veci v poslednom odstavci sa mi stávajú zriedkakedy, ale to, že neviem, či som niečo spravila alebo čo som spravila, sa mi stáva dosť pravidelne
a mám s tým problém hlavne keď sa niekam balím a musím strašne veľakrát skontrolovať, či mám všetko... alebo keď idem do obchodu a viem, že mám v peňaženke napr. 10€, ale ešte než platím chytám paniku, že či som si ich fakt do tej peňaženky dávala a tak podobne
samozrejme, že aj mne sa to stáva, ale ja sa pristihnem pri tom, že premýšľam, že to bude spôsobené niečim iným
som rada, že nakoniec aj vy máte také problémy.
Mne sa bežne stáva, že v taške, v ktorej mám tri vrecká, tri minúty totálne vystrašene hľadám mobil s jednou jedinou myšlienkou- JA SOM HO URČITE STRATILA! a potom ho nájdem.
Často zabudnem na ten moment, či som zamkol, alebo hlavne kde som odložil tie drobné od kamoša, ktoré som v tom momente nemohol dať do peňaženky.
Ale tak dôverujem svojmu podvedomiu, že si z toho vôbec nič nerobím, lebo viem, že som zamkol a viem, že keď bude treba, tak tie mince v pohode nájdem.
to presne ja stále keď idem domov, tak sa zamyslím a naraz som pred bránou a čudujem sa ako som sa tam dostala keď som teraz vychádzala zo školy (a to bývam polhodinu od školy)
Ja som si zas všimol, že niektoré činnosti sú taký reflex, že si ich ani neuvedomujeme. U mňa je to napríklad odtrhnutie si lístka v autobuse po priložení karty.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
A tak.. nezdá sa mi, že zas tak často.
a mám s tým problém hlavne keď sa niekam balím a musím strašne veľakrát skontrolovať, či mám všetko... alebo keď idem do obchodu a viem, že mám v peňaženke napr. 10€, ale ešte než platím chytám paniku, že či som si ich fakt do tej peňaženky dávala a tak podobne
som rada, že nakoniec aj vy máte také problémy.
Mne sa bežne stáva, že v taške, v ktorej mám tri vrecká, tri minúty totálne vystrašene hľadám mobil s jednou jedinou myšlienkou- JA SOM HO URČITE STRATILA! a potom ho nájdem.
Často zabudnem na ten moment, či som zamkol, alebo hlavne kde som odložil tie drobné od kamoša, ktoré som v tom momente nemohol dať do peňaženky.
Ale tak dôverujem svojmu podvedomiu, že si z toho vôbec nič nerobím, lebo viem, že som zamkol a viem, že keď bude treba, tak tie mince v pohode nájdem.
ale založené veci sú na dennom poriadku a keby mobil nezvonil, tak ho ani nenájdem nikdy. bežne sa prezváňam z pevnej kde je. smola, že kľúče nezvonia
a tiež trikrát cestou do obchod skontrolujem, či mám peniaze a pred platením s malou dušičkou dúfam, že tam naozaj sú
ale najväčšie takéto stavy mám keď odídem posledná z bytu a potom: vypla som plyn? vodu? svetlá? telku? a kým neprídem domov nezbavím sa toho
na nose...........