netrapi ma ci je to trapne alebo nie su to moje peniaze a chcem ich spat volakedy som sa pohadal aj kvoli 5 korunam lebo som zaplatil spoluziakovi zmzrlinu ale vtedy som bol maly a sprosty tak som si myslel ze budeme kamarati ale on ma iba nechutne vyuzil hajzel jeden pojebany
ked to je niekto z mojich dobrych kamaratov, tak je mi to uplne jedno, ved predsa sme kamosi, niekedy pozyva jeden, niekedy druhy, ked treba si poziciame, nerobi mi to problem..
ked niekomu poziciam tak hned oznamim kedy mi to vrati a nemam problem sa dovalit ze cau vrat mi tie prachy. nepozadujem ich len v pripade ze ma niekto na nieco pozve a ja to tym padom nemusim platit
@19 ale mnoho ľudí má problém hovoriť to len tak na rovinu, čo síce nie je dobré ale je to tak... takže nieje všetkým také jasné ako tebe že mu to rovno povieš ale tak by to malo byť no...
podľa toho kto mi je dlžný tie prachy.... ak je to niekto s kým som raz za čas tak si ich vypýtam, ale ak je to napr. spolužiak tak to nechám tam, alebo mu poviem že za to pozýva...
a ked nepomoze ani to normalne povedanie tak ho zbijem jak psa a tie eura si vezme sak za to si mozem kupit 4 bagety v labu na pumpe cize jedlo na 2 dni
mne ešte spolužiačka dlží 1.20 a povedala som jej : pokial mi to do týždna nevrátiš tak ti rozjebem papulu alebo pojdem za tvojou mamou nech mi to vráti on a budeš ma tproblémi!! ešte mi to nevrátila ale kašlem na nu mám iné starosti ako sa s nou hádat
@fernet271 jaké už len ty máš starosti, čo budem zas robiť zajtra?! áá šak sedeť doma a počúvať umelého kára... Riad neumyješ, čo sú prázdniny dlhé, iba bordel robíš...
No tak ked su to len 3 eura tak mi to as tak newa xD ... ale keby je to wac Tak by som mu asi napisala sms .... ale urcite by som mu to newedela powedat do oci xD .. je mi to take trapne .. ale aj tak obcas sa zadlzim aj ja .. ale mozno len 20 aebo 50 cenetou urcite ne 3 eura
no, proste by som mu pekne povedala že potrebujem tie peniaze čo som mu požičala, že keby mi ich vrátil. Zase nie dáko agresívne. ale zase my s kamoškami, si bežne kupujeme kofoly navzájom. ja raz kúpim tej potom ona mne a tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ale 2,3 eurá je teda dost
Aj keď mám vo svojom okolí zo troch príživníkov, avšak taký príživník sa zisťuje veľmi ľahko a potom mu ani nepožičiam