Snažím sa tomu ubrániť. Teda nejaviť záujem už od začiatku, aj keď to väčšinou chalani nepochopili, tak som musel ísť trošku tvrdšiou cestou, čo je pre mňa dosť ťažké, keďže nikomu nechcem ublížiť..
ja som taký kokot, že mne to len sotva niekto môže povedať a myslieť to pri tom vážne. okrem toho mám tak dlho frajerku, že to o mne vedia úplne všetci, čiže som prakticky mimo zoznamovací trh.
@12 tiež som dlhšie zadaná takže už som prišla o priazeň opačného pohlavia.... ale niekedy keď som bola ešte "hustá" som používala : "ak nastane druhá doba ľadová, tak porozmýšľam" a so smiechom som išla preč... teraz keď som už taká "riedka" tak sa už len na tom smejem a poviem dotyčnému nech nie je na smiech... a nech otvorí oči.
@keepoff o priazeň opačného pohlavia si určite neprišla. vždy je niekto ochotný sa montovať aj medzi dlho fungujúcich zadaných. problém je v tom, že človek akosi prestane spoznávať nových potenciálnych partnerov. sú to už len noví známi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
No dobre... Tak raz. Ale to bol fakt stalking! To sa riesilo cez totalny ignor. Este stastie, ze byva v inom meste...
ale teraz ma aj napadá že som mohla hovoriť (tak trochu klamať) že sorry ja už niekoho mám
nakoľko bolo to rozhodnutie záväzné?
Ale ja mám v piči
"Práve prechádzam _hrozne_ zložitým obdobím."
"Si pre mňa ako sestra/brat."
"Snažím sa ísť duchovnou cestou a musím byť osamote." (toto sa stalo!
"Nie je to tebou. Je to mnou." (príp. duchovnejšie "Musím nájsť samého seba.")
Pomaly musim 20 minut premyslat ako nieco povedat tak, aby to nevyznelo ako vyhovorka alebo lacna namotavka.