Spálil Neviem ako ostatní , ale ja nemám dobrý vzťah s bývalkami ..
Proste keď raz baba sklame alebo podvedie .. Tak tá si nezaslúži druhú šancu , to by bola len márnosť ..
@jameson mne je ich ľúto vyhodiť, proste drahé mikiny, airsoftova výstroj ale proste už skoro rok mi to trčí v skrini a nemám to srdce to len tak šmariť do smetiaka. Proste si veci vážim aj svoje ale aj ostatných.
ako od ktorej. od vsetkych mam vsetko niekde doma odlozene. len od poslednej som vsetko nahadzal do jednej igelitky a jebol som jej to pred bytove dvere
@riusha Pokiaľ ide o mikiny .. Tak to mi je jasné .. To by som ani ja len tak nespálil .. Asi by som pouvažoval o predaji .. Ja som myslel napríklad na drobnosti
Spravidla viem, kde partnerka býva a ak sa bojím, že bydlisko zmenil, tak viem aspoň mesto, kde bývala jej rodina a to je len krok od toho, zistiť presnú adresu, kde jej rodina býva. Čiže bez okolkov to pošlem poštou a neriešim.
šatku, čo mi dal k narodkám som spolu s kamarátkami roztrhala a hrnček s našou fotkou som hodila o zem, ale nejaké drobnosti som si nechala, mám na to škatuľu
Nechám si. Postupne vyhodím, pretože nerád bývam s vecami, ktoré nepotrebujem a nepoužívam, ale to budú letieť aj moje staré veci, takže to neberiem za "idem jej to vyšmariť".
uz po case nie som tak velmi smutna/nahnevana, tie veci vo mne nic nevzbudzuju, su to pre mna len predmety, ktore mi zavadzaju, ale nikto mi nikdy nehovoril, aby som to vyhodila (a ja aj tak nerobim co mi ini hovoria
Keď sú to drahé a kvalitne veci, ktoré už nebudeš potrebovať, tak ich pofot a daj na nejakú darovaciu stránku.
Ja som hlasovala za “vyhodiť”, lebo som počítala s tým že by to boli len hovadiny
Od bývalých som veľa vecí nedostala, väčšinou som po nich mala iba denniky a somariny, ktoré som vyhodila bez ľútosti... teraz ak by som sa s priateľom rozišla, tak veci od neho by som si nechala, pretože sú to veci, ktoré chcem, potrebujem, alebo ich mám rada...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Proste keď raz baba sklame alebo podvedie .. Tak tá si nezaslúži druhú šancu , to by bola len márnosť ..
Ja som hlasovala za “vyhodiť”, lebo som počítala s tým že by to boli len hovadiny