co sa vtedy da robit ked to bola taka kamoska aka sa len tazko hlada (aj ked teraz sa zda ze takychto osob najdes kolko len chces) prave zta nou by som sla.. no teda keby to spravil niekto iny bola to moja najlepsia kamoska alebo aspon v trojici najlepsic
noo vies akosi neviem ci ma o to zaujem aby jej niekto volal ked si ma vsimla prosto odisla... nechcem aby to vyzerala ze sa vtieram to bude mat iba dalsie "dôvody" ohovarat ma
fuuha..no ked ste sa pohadali,to by sa aj ocakavalo,ale ked vravis,ze ked ta aj uvidela a potom odisla..ja by som sa s nou nebavila! a uvidela by som,ci jej na mne zalezi,ci by sa pokusala o to,bavit sa so mnou(vlastne s tebou)bavit nadalej abo ne..ale zalezi to aj na tom,aka ta tvoja kamoska je..akej je povahy a tak..alebo aky mate medzi sebou kamaratsky vztah..nestaci vediet len to ze ste naj kamosky..promin to je malo..inak by som poradila potom viac,keby som videla nazivo ako a co..ale snad som trochu pomohla
tiez som mal taku kamosku. podobny pripad v principe. sice nie najlepsia ale dost dobra. a tak som s nou hovoril o tom ale ona akosi nechce pochopit to co jej hovorim a stale si hovorila len to svoje tak som si povedal ze o taku kamosku nestojim a spadla do kategorie podpriemerna kamoska
vdaka skusim nebavit sa s nou.. ak sa nezacne ona so mnou do mesiaca budem sa s nou bavit sposobom ahoj.. nic viac budem sa tvarit ze mi je to jedno male je to krute.. naco to vobec bolo ??
joooj mici, teraz mám rovnaký problém.... vďaka bohu to nebola úplne najlepšia kamaratka, ale aspoň mi to otvorilo oči. Už viem aká je.... Lenže zasa to záleží aj od toho čo povedala... ak nič prečo by sa mal zrútiť svet treba sa s ňou porozprávať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
skus sa s nou porozpravať a nejako to preži ale ked to spravi ešte raz tak ...