chcela by som tak vseobecne preskumat,jednu drobnost,ktoru som si dnes vsimla......aj vam sa obcas zda,ze clovek,o ktorom si myslite,ze vas velmi dobre pozna,ze vam rozumie a dokaze sa s vami vzit,ze jedneho dna mate pocit,ze ten clovek vas nechape ani v
Aj ten dotycny clovek moze ma zlu naladu - kedy sa mi nic nechce - an eviem chapat cudzie problemy lebo ma plnu hlavu svojich problemov - skus sa s nim porozpravat ze co ho trapi ze je taky nevsimavy a prediskutujte si to.
hej. stáva sa mi to pravidelne. dokonale sa s tým človekom poznám a aj tak mám z času-načas pocit, že ma vôbec nepozná a sme si cudzí. a nechápavo sa na neho dívam... radšej odídem, zídeme sa o pol hodinu a všetko ja zasa v pohode. stalo sa mi to aj včera. a bola som tým tiež veľmi zaskočená. že sa to po pol hodine zmenilo... ale vysvetlenie nehľadám. proste to tak pre mňa je. lebo myslím, že nájsť odpoveď by bolo trochu náročnejšie
Ale hej, obcas sa stava... Hoci to nie je nic vazne, cloveka to vie zaskocit. Ale nechaj tak, to sa neda nejak minimalizovat, to je take akoby korenie vztahu...
btw: holky a čo ked vy nechápete chlapov? ja niekedy nechápem, o čo tomu mojmu psychopatovi ide.. On chce svojho havina odo mna pomenovať Diru!! podla nejakéhé japonského maníka.. ale keby založil diskusiu: moja holka ma nechápe, tak by som sa zasmiala.. zhrnutie: suhlasím s ITom a jeho družinou...
It:a ako vies,ze som narazala len na chalanov?myslela som to vseobecne.Tebe sa nikdy nestalo,ze ti to spravil kamos?mna to proste len zarazilo,lebo keby som to chcela prezivat,vyzeralo by to inak
Tak taketo banality ja neriešim, ani som sa nad tym nikdy nezamyslala. ved to patri k zivota raz ja niekoho nepochopim a raz niekto mna nic vynimocne, len bezny zivot.
To je uplne fuk. Proste ked poznam niekoho kto mi 95 percent casu co som s nim rozumie, a proste niekedy mu preskoci tak to neriesim. Kazdy ma svoje dni, kazdy je obcas s niecoho smutny, kazdy ma obcas plnu hlavu svojich problmeov.
Zivot sa snazim prezit co najlepsie, a nenecham sa zaskocit nejakou blbostou ze dlhorocna frajerka alebo kamarat mi proste sem tam nerozumie. Je to normalne.
Frajerku mam uz skoro 2 roky, nechape ma v kopu vecach, nechape preco si chcem kupit motorku, nechape preco si musim kupovat x reprakova a zosilovacou do auta, nechape proste kopu veci. Ale nebudem na to zakladat diskusie, a nebudem to prezivat, proste to neriesim, hlavne ze sa chapem sam a hotovo.
mne sa take nestava. ale mozno sa to aj stane ale asi to neberiem ako problem alebo si to nevsimnem, lebo ak sa ludia obcas nepochopia alebo navzajom prekvapia, je to normalne. ale myslim, ze sa mi to nestava
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
existuje jedno svate pravidlo: "zenu a ludsku blbost nikdy nepochopis"
To je uplne fuk. Proste ked poznam niekoho kto mi 95 percent casu co som s nim rozumie, a proste niekedy mu preskoci tak to neriesim. Kazdy ma svoje dni, kazdy je obcas s niecoho smutny, kazdy ma obcas plnu hlavu svojich problmeov.
Zivot sa snazim prezit co najlepsie, a nenecham sa zaskocit nejakou blbostou ze dlhorocna frajerka alebo kamarat mi proste sem tam nerozumie. Je to normalne.
Frajerku mam uz skoro 2 roky, nechape ma v kopu vecach, nechape preco si chcem kupit motorku, nechape preco si musim kupovat x reprakova a zosilovacou do auta, nechape proste kopu veci. Ale nebudem na to zakladat diskusie, a nebudem to prezivat, proste to neriesim, hlavne ze sa chapem sam a hotovo.