Čo si ľudia myslíte o dievčatách,ktoré študujú informatiku? Myslíte si,že by to mali študovať len chlapi? A otázka pre chalanov, páčilo by sa vám také dievča? Vyjadrite sa prosím
kolosalna picovina riesit zeny v informatike, ja by som ich uvital aj ovela viac u nas na skole, nikdy som nemal voci tomu predsudky a cez 3 roky aj chodil s informatickou ... skvele baby proste ... a kedze ich je malicko, tak medzi chalanmi na VS hlavne napr. maju velku pozornost a starostlivost,
ja som mala z informy vždy výborné hodnotenie a baví ma vŕtať sa v počítačoch, nastavovať čokoľvek, i keď ku koncu maturitného ročníka ma programovanie prestávalo baviť To bude tým, že nemám rada matfyz do hĺbky.. stačia mi veci v praxi využiteľné
Poznam len malo ITckarok, ktore rozumeju IT a nie je to len o tom, ze sa v skole nieco nabiflili a tam to skoncilo. Takze asi tolko si myslim. A nie, nepacia sa mi, povacsine nie su pekne.
to nie je o tom ,ze sa povedalo "hmmm toto budu robit muzi" proste muzi maju na to praduspozicne ovela lepsie bunky. co ale neznamena, ze nejaka baba v tom nemoze tiez vynikat... ak je na takej skoel a bavi ju to, aky je problem?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
možno by bolo divné, ak by robila v bani, ale toto je úplne normálne
(sme) normálne dievčatá, ktoré len nebaví biológia či dejepis, ale informatika. noa čo?
mňa to baví, a názor ostatných ma nezaujíma.štúdium je to ako každé iné
to čo si práve spravila sa nazýva "sexizmus"
čím som ti zároveň odpovedal na otázku.
A poznám jedno také dievča, vlastne dve, ale len jedno sa pre to rozhodlo lebo vyslovene chcelo a vedelo čo ho čaká. Má môj hlboký rešpekt.
Bratranec chodí na matfyz a má odtiaľ frajerku a je to riadna popičovka.
Aj ja chodím na informatický gympel a nemyslím si, že sme nejaké vydreté my ženy odtiaľ...
som momentalne na dosť dobrej škole a videla som tu dosť vela dievčat