Dobre je jedna baba ktorú mam rad. Len mam taký problém že jej neviem povedať čo ku nej cítim, neviem jej to povedať z toho dôvodu že sme dobrý kamaráti a keby som jej to povedal v nevhodný čas nevhodnú chvíľu tak by som mohol prísť aj o to kamarátstvo...
pokiaľ ju chceš mať stále rád tak nikdy. po slovách mám ťa rád začneme pochybovať, druhému dokazovať. opakovať., pre seba pre neho pre nič. stačí mať rád prečo to hovoriť.
nieee! rozhodne nie hocikedy. hovorím zo skúsenosti mojej spolužiačky, čo čakala dosť dlho, kým sa dala dokopy so svojim najlepším kamošom. proste raz prišla tá chvíľa, od ktorej sa to začalo nejak zvrhávať a zrazu sa to vyvinulo prakticky samo. myslím, že zlým načasovaním to človek len pokazí. predsa len, cit nevznikne tak, že ty jej to povieš a ona sa do teba do piatich minút zamiluje, bude skôr treba viac jemným náznakov, aby nad tebou tak začala uvažovať, nie vybafnúť na ňu jednu vetu. mňa osobne by to skôr zastrašilo na jej mieste.
Jasné, že jej to povedz! Keď aj nebude na tom tak isto, ak je to skutočná kamarátka a fajn baba tak sa nad to povznesie a nezmení to nič na vašom kamarátstve.
Proste ju zober von a povedz jej to. Tak, aby nemohla odísť, nevyjadriť sa, alebo niečo podobné.
Držím palce
(Hlavne jej to nepíš smskou, na nete, alebo čokoľvek podobné )
myslim ze ak to aj z jej strany smeruje k niecomu viac ako kamaratstvu ze su tam nejake naznaky tak to chce len cas a proste raz pride ta chvila ked sa to nejak zlomi a nebudete potrebovat slova aby ste vedeli co k sebe citite
ale ak ta berie len a len ako kamarata tak si to nekaz tymto...teda ak s tym dokazes zit takto ako doteraz...
@elenari@bibla ďakujem, človeka poteší, keď niekto podporí jeho myšlienku
a ešte mi napadla jedna obhajoba mojej úvahy: ani tebe samému sa ona určite nezačala páčiť z minúty na minútu alebo zo dňa na deň, chce to čas, aby si to človek uvedomil, tak prečo očakávať, že bude proste stačiť, keď jej to len tak oznámiš a nech to ona okamžite spracuje a vyjadrí sa?
@11 myslis si ze sa da byt kamarat s niekym koho chces objimat a bozkavat?? ak ano asi by to tu neriesil....
@anzu plne s tebou suhlasim... niekedy su mensie naznaky viac ako jedna veta... takze skus jej nejaku dobu naznacovat ze ju vnimas inak nez ako kamaratku a ked to nebude mat nijaku odozvu tak potom jej az povedat co citis...
Jednoducho ju niekam pozvy na romantickú prechádzku a povedz jej čo k nej cítiš,lebo keď jej to nepovieš ty,tak jej to povie iný a potom už bude hodne neskoro.....Tak hneď zajtra jej zavolaj,že by si sa s ňou chcel poprechádzať a hlavne porozprávať....a ideš na to...
Ahoj Ľudia.Čítam Vaše príspevky a je to naozaj zvláštne, ako sa dokáže prejaviť náklonosť istej osobe.Mám už 27 rokov a mal by som byť s takýmto problémom vyrovnaný.No zistil som že to nieje jednoduchá vec.Doteraz som cítil averziu voči ženám z dôvodu že som iba trpel kôli nim.Istú dobu som už žil v presvedčení, že nikoho nechcem a budem sám dokonca života.Vo všetkom hľadám niaky vyžší zmysel,pretože koneckoncov to aj tak je.Ale stala sa vec že som sa extrémne zaľubil do mojej kamarátky.No aby som pravdu povedal mal som ju rád ešte od doby,kedy som bol na vojne.Takže sa to prebúdza znova po 8 rokoch.Ona vtedy somnou nechcela byť.Ale na druhej strane sa jej ani nečudujem.Pretože som bol taký,aký som bol.Teraz jej to nechcem hovoriť, lebo ju mám naozaj rád a nechcem jej ubližovať.Pozerám sa stále na jej fotku a pripadám si ako puberťák.Jedna strana rozumu hovorí,že by to mohlo ísť,ale druhá strana je racionálna a hovori že je to blud.Ono neviem čo z toho vyplíva,ale stalo sa to zrovna vtedy keď som si začal myslieť,že som nesmrtelný.(v úvodzovkách),teda imúny voči všetkým ženám.Asi každý dobre viete ako to bolí.
Asi ani nehľadám niaku radu alebo pod.Chcem len povedať,že vždy keď si myslíte že ste najsilnejší v určitej vlastnosti alebo schopnosti,je to úplne naopak.Hawk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Jednoducho jej to povedz a nečakaj.
na 18 rokov, už by si mohol byť diplomat!!!
filip
Proste ju zober von a povedz jej to. Tak, aby nemohla odísť, nevyjadriť sa, alebo niečo podobné.
Držím palce
(Hlavne jej to nepíš smskou, na nete, alebo čokoľvek podobné )
ale ak ta berie len a len ako kamarata tak si to nekaz tymto...teda ak s tym dokazes zit takto ako doteraz...
a ešte mi napadla jedna obhajoba mojej úvahy: ani tebe samému sa ona určite nezačala páčiť z minúty na minútu alebo zo dňa na deň, chce to čas, aby si to človek uvedomil, tak prečo očakávať, že bude proste stačiť, keď jej to len tak oznámiš a nech to ona okamžite spracuje a vyjadrí sa?
@anzu plne s tebou suhlasim... niekedy su mensie naznaky viac ako jedna veta... takze skus jej nejaku dobu naznacovat ze ju vnimas inak nez ako kamaratku a ked to nebude mat nijaku odozvu tak potom jej az povedat co citis...
ale ak je naozaj kamoška, tak aj pri neúspechu by ste boli naďalej kamoši možno ešte lepší, keby to bolo medzi vami už jasné
Asi ani nehľadám niaku radu alebo pod.Chcem len povedať,že vždy keď si myslíte že ste najsilnejší v určitej vlastnosti alebo schopnosti,je to úplne naopak.Hawk