Kedy dávate darčeky alebo vymýšľate špeciálny program?
Dávate nejaké darčeky, alebo robíte prekvapenia svojim partnerom aj inokedy ako na nejaký sviatok alebo vaše výročie kedy "je to nutné"? Neriešite sviatky a niečo špeciálne vymyslíte v bežný deň? Alebo kúpite nejaký predmet tomu druhému len na sviatok leb
@nicolkaa snazim sa mu doniest nejaku pozornost, nieco mu bud kupit, alebo zohnat knizku co chcel aj ked len z kniznice... snazim sa stale, ale dochadzaju napady ... takze nielen na sviatky ale aj cely rok... minule prekvapil on mna peknymi cervenymi goralmi niezeby som to robila kvoli tomu, aby som aj ja nieco dostala, ale potesi ... teraz mu dam asi vyrobit tricko s obrazkom leva a s napisom ,,pozor na mna!! som hladny hryziem!! lebo je fakt strasny ked je hladny
tak jasné,narodky,meniny,vianoce sa rataju,ale tak jasne,ze ak chcem,tak kúpim buď lízatko,alebo čokoladku alebo nejakú drobnosť,ktorej viem,že sa určite poteší.
ale nejde len o partnera,ale aj rodinu a kamošov
veď to je tak skvelý pocit niekoho potešiť aj keď niekedy len maličkosťou,ale presne v nich je to čaro
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ale ked som v tescu kupim mu koko
ale nejde len o partnera,ale aj rodinu a kamošov
veď to je tak skvelý pocit niekoho potešiť aj keď niekedy len maličkosťou,ale presne v nich je to čaro