Ahojde chodim s jednym chalanom asi tyzden a on chce stale odomna pusu akoze nenuti ma do to ho len sa ma stale pita preco ju nechcem co myslite mam ju dat alebo mam este chvilu pockat
@mathulo nie, nebol. pretoze nech mas akekolvek problemy, vzdy vnimas ten pre teba momentalne najtazsi rovnako. napriklad ak ta v tej chvili neobklopuje ziaden horsi problem, tak ten, ktory je pre teba najhorsi bude vyvolavat vzdy rovnake pocity, ci je to rozliate mlieko, alebo rakovina.
cize jediny sposob, ako mas zivot krasny a jednoduchy je zmenit svoj postoj k problemom ako taky.
@kikushenka Ja som to myslel "podpichovo". Ja rád všetko píšem ironicky, blbá otázka, blbá odpoveď. Samozrejme, že nemám pláne riešiť, že presne o týždeň o 15.21 zavolám nejakej babe, o 15.55 jej osobne poviem ahoj a o 15.59 ju pobozkám.
Vďaka Ti Bože jen si na nebesiach, že nemám takéto problémy.
@mathulo Tak prepac, niekedy som strasny nechapavec A ved ja som to nemyslela tak, ze ty riesis take veci. Len som chcela podotknut to, ze kazdy riesi v urcitom obdobi svojho zivota aj strasne banality a ma pocit, ze su dolezite. U teba to nemusi byt prave cas, kedy das niekomu pusu.
sprav to až vtedy, kedy budeš sama chcieť a cítiť že teraz je tá chvíľa.. vtedy je to ono.. nenechaj sa do toho tlačiť.. do ničoho sa nenechávaj tlačiť..
u mna ked 1. pusa neprisla do 4 hodin, tak uz nikdy. nikdy som sa nebozkaval s niekym, koho som poznal dlhsie... to je ake divne clovexi tu pri tych otazkach uvedomi rozne haluzne veci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Mať takéto problémy, život by bol krásny a jednoduchý...
cize jediny sposob, ako mas zivot krasny a jednoduchy je zmenit svoj postoj k problemom ako taky.
Vďaka Ti Bože jen si na nebesiach, že nemám takéto problémy.
POZN. Toto už nie je myslené ironicky.
proste na birdzi ti nikto nepovie kedy mu máš dať pusu, ty to musíš cítiť sama!
hyhyhyhhyhy, presne ako si napísal krásny a jednoduchý.........filipk
nakoniec mu ju aj tak dá a po dvoch týždňoch ho pošle do riti ....
@zajkousko tak, tak
@jontkazbrezy za nejaký čas sa tu objaví téma "Kedi je spravni cas na prvi sex"
a odvtedy to ide dolu vodou, čo?
ale tak co ti poviem ja enmam problem dat pusu aj len kamaratovi
Nikto ti nemôže povedať, či mu máš alebo nemáš dať pusu. To musím cítiť len a len ty
A ak ti môžem poradiť nerozmýšľaj. A keď ho budeš chcieť pobozkať, pobozkaj ho!