nemam ziadny pevny cas cize vzdy oznamim kedy planujem prist a bud velmi rychlo doplanujem alebo idem. cez tyzden asi do 9 piatky vikendy polnoc v pohode
som dospelá, ale jedno im to teda rozhodne nie je... a v podstate prídem, kedy chcem, ale tak zas max do tretej asi.. aj tak väčšinou som už o jednej doma
ak odhlasújú v parlemente zákon ako v Poľsku, že 15 ročné štence môžu byť po 22. hodine vonku len v doprovode svojích rodičov....majú sa vaši na čo tešiť...........filip
byvam v dedine tak ked idem von do mesta pridem domov az rano a nevadi im to..no aj tak som furt doma takze je to vlastne jedno a tesia sa ked vypadnem aspon jeden vecer niekam..
bud zavolam vecer mame "idem von dojdem bud o 2 00 alebo 9 00" a je spokojna ze vie ze som vonku :o) takze je jej to jedno ale info chce mat aspon niake take aby nahodou o tretej rano nezistila ze nie som doma a nevie kde som... (stane sa ze sa doma neukazem aj tri dni hlavne cez leto)
Som dospelá, ale s mamou máme nepísané pravidlo, že pokiaľ idem len tak von, o jedenástej som doma. Pokiaľ idem na koncert alebo na chatu prídem, keď pánboh dá
síce som dospelá ale určite to u nás nefunguje tak, že sa zoberiem von a idem. Máme dohodnuté, že môžem byť vonku dokedy chcem ale musím im oznámiť približný čas dokedy budem.
Ak idem vonku cez týždeň tak mama mi už okolo tej 10tej volá a ak cez víkend prídem ako chcem, zvyčajne tak okolo tej 1dnej .. a ak idem v sobotu na disko disko tak to som doma o tej 5tej ráno a stretávam sa s otcom ako vstáva do práce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Ale nakoľko viem, že nezaspia, kým sa nevrátim, tak sa to snažím nehnať do extrémov
Ak idem vonku cez týždeň tak mama mi už okolo tej 10tej volá a ak cez víkend prídem ako chcem, zvyčajne tak okolo tej 1dnej .. a ak idem v sobotu na disko disko tak to som doma o tej 5tej ráno a stretávam sa s otcom ako vstáva do práce