Kedy mi už zavolajú, že si môžem zobrať nový mobil?
Mám Telekom, paušál Happy, tak ja len tak, či niekto nemáte tiež a že o koľko dopredu pred oficiálnym koncom viazanosti ste si mohli vziať nový mobil? ( môj už doslúžil, som zúfalá )
@artusios pol roka? to ako keď mi končí viazanosť v máji, tak tam už môžem nabehnúť? Vieš to naisto ? Lebo tiež som počula len o tých 3 mesiacoch max. ale dúfala som, že tu niekto napíše také niečo ako ty
akurat ti skonci viazanost, ale pokym sa neodhlasis, budes nadalej platit pausal, aky mas, to, ze mas "narok" na novy telefon, je len taka rozpravocka, musis sa tam proste sama vybrat, ze chces novy telefon s novou viazanostou
@leilla nam vždy volajú keď už je taký čas, že si možme zobrat nový mobil, pred skončením viazanosti. Vždy si ju samozrejme predlžime aj. Takže vždy ideme do Telekomu pre telefon až po tom ako nám oznámia, smskou alebo telefonátom, že si môžem zobrať nový mobil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale take 3 mesiace pred koncom viazanosti,uz mozes predlzit.
akurat ti skonci viazanost, ale pokym sa neodhlasis, budes nadalej platit pausal, aky mas, to, ze mas "narok" na novy telefon, je len taka rozpravocka, musis sa tam proste sama vybrat, ze chces novy telefon s novou viazanostou
ach ano... nevsimla som si, ze je to telekom. ti telefonatmi obtazuju este aj spokojnych zakaznikov o2.
To sú ale mantáci.