Moja kamarátka si všimla na jednom svojom kamarátovi , že keď sa s nim rozpráva tak mu žiaria oči . Pýtala sa ma či ja neviem prečo a som jej povedala, že je to asi preto lebo sa mu ona páči alebo proste je s ňou šťastný keď je sam. A chcem vedieť názor
@mirka158 Nie som síce chlapec, ale u kamaráta som si všimla, že mu oči žiaria, keď je spokojný, keď práve nemyslí na žiadne problémy a užíva si prítomnosť V podstate u neho viem už len podľa očí zistiť, ak ho niečo trápi.
neviem kedy ale asi ked su stasni.. naposledy som to videla na exfrajerovi ked ma drzal za ruku a pozeral sa na mna je to take nunu a pravdive nic nieje hrane
@19 ..... a kamarátka mi vravela, že mu žiaria oči aj keď s nou sa rozpráva v noci vonku okolo 22:00 alebo aj neskôr.....takže asi ťažko do ma niečo so slnkom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
len skutočný, nefalšovaný cit dokáže urobiť s človekom zázrak.....
filip
Asi to môžeme aplikovať aj na mužov teda.
ale ne fakt to tak bude,mne to ex furt hovorila,ze mi ziaria oci,ale nejak som to nepocitoval.
odk. pre neplnoletych opitych chlapcov.ked sa vas rodicia opytaju ci ste pili,ze mate leskle oci tak povedzte,ze ste zalubeny
sorry za gram.chyby,ale nejak som sa tu nakazil takze by som potreboval doucovatelku
@30