No ja naposledy vcera a to ma nastval pekne kamos..a musim povedat,ze ja nejsom typ co sa len tak jednoducho nastve ja som taka v pohodicke ze dokazem si s clovekom vklude vsetko vyriesit atak..ale jak ma on nasral..to bolo nehorazne.Tak som dlho nekricala ako vcera
naposledy hm ked som mal konflikt so sesternicou a zamiesala sa do neho stara mama a stratil som nervy a hrozne som jej vynadal...nemam rad ked sa niekto miesa do mojich konfliktov lebo si to potom on obsere miesto vinnika
ja dnes ked som prechádzal cez prechod pre chodcov, podotýkam na zelenú, tak ma skoro zrazila jedna blbá žena s blaváckou špz-kou, kt. mala v jednej ruke telefón...tak toto ma fakt nasralo
Naposledy ked som si cesala vlasy takou kefou co vyzerala ako na natacanie. Tak som si vzala pramen vlasov a isla som si ho akoze natocit. A ono sa to tam uplne zachytilo a ta kefa nesla von a ja polku dna som doma behala s hrebenom na vlasy a to som mala ist vecer na disko. Akoze to som mala take nervy ako nikdy
to by sa musel niekto veľmi intenzívne snažiť, aby som ja stratila nervy. Mne keď sa niečo nepáči, nechám to tak, serem na to, nejaký úbožiak ma predsa nevytočí
asi minuly tyzden som totalne naziapala na kamosku lebo nevybavila co mala..co uz..ale zasluzila si a vlastne aj dnes som na nu naziapala..hmm blbe obdobie asi
@22 ja som praveze nechcela obetovat moje vlasky tak som sa s tym babrala ale 2 hodiny ale tak podarilo sa aj ked musim priznat ze par ich povypadavalo
mne sa nepodarilo nalakovat nechty dnes ... ale nervy som kvoli tomu nestratila... naposledy sa to stalo ked som bola na nejakej debilnej diskoteke s kamoskami ... ma uplne vytocili tak som sa rozmachla rukou aby ma nedrzali ze som jednu nechtiac buchla
ja nervy stracam kazdy den a nie su to banality su to proste spravy zo zivota ktore ma podkaktore vedia tak rozzurit, ze az penim. ale sem tam sa stane, ze som aj tyzden v klude. ale to nesmu byt doma rodicia
ja mam nervy furt--ake to nezdrave v takom veku .ale nie..najvacsie mam,ked citim voci nekomu koho mam rada ze je nieco k nemu nespravodlive a ked nekdo pinda na moju rodinu
Asi pred pol rokom, ked som sa pohádala so susedou, ale to som bola fak strašne naštvaná a povedalo som jej všetky nádavky, čo existujú aj niekoľkokrát
Väčšinou som pokojná, snažím sa nad všetko povzniesť, ale ak sa naštvem, tak to je už poriadne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Ale inak som velmi kludny clovek
Väčšinou som pokojná, snažím sa nad všetko povzniesť, ale ak sa naštvem, tak to je už poriadne