Takto.. na gympli som bola zvyknutá sa učiť priebežne, na základke ani nehovorím a na výške.. už moje tretie skúškové, tak viem, že to netreba prehánať
Keď sa mi chce mám zvláštne nastavenú psychiku keď si poviem že sa to nenaučím tak sa nenaučím nikdy no a keď si poviem že sa naučím viem to za 5 minút
@7 tiež sa mi večer učí lepšie
A hej,je to výhoda ani neviem ako som sa k tomu dopracovala celú stranu viem po jedinom prečítaní myslím že to je len o tréningu pamäte
v pondelok mám skúšku a musím sa naučiť krásnu 500 stranovú bichlu...myslím, že už prihára, tak za hoďku začnem s kockovaním, ale naozaj! (koľkokrát som si toto už povedal...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
A hej,je to výhoda ani neviem ako som sa k tomu dopracovala celú stranu viem po jedinom prečítaní myslím že to je len o tréningu pamäte
@15 my sme doma 3 a kazda sme v inej miestnosti...mama obieha dom a krici:"co sa neucite??!!! Ucte sa!!"