@tommyhot okej tiež sme sa hrali na doktorov ale napr. dnes v škole taký druhák sa učil od rytmusa verejného nepriateľa ..že to ide stále nižšie tá hranica čo je dosť smutné
@coco jasne ze existuje, ale to je uplne normalne, ze deti taketo nieco robia... a prave rodicia by im mali opatrne vysvetlit ze sa to nemá v spolocnosti atd., akurat sme toto rozoberali minule na psychologii, aj scenky sme museli zahrat
ale orgazmus som mal už ako 4-ročný, len vtedy som ešte nevedel, že je to ono. bol to proste super pocit, ktorý som si vedel privodiť na preliezkach (ako? neprezradím, výrobné tajomstvo)
vždy mi príde čudné, keď sa takéto detské "hranie" označuje za masturbáciu... ja si pod pojmom masturbácia predstavím istú činnosť, ktorú človek vedome vykonáva za účelom vzrušenia/orgazmu a to deti rozhodne nerobia... je fakt, že už u škôlkarov je bežné, že sa so sebou hrajú, ale podľa mňa u detí je to fakt viac o tej hre ako o tom, že by im to bolo natoľko príjemné, že si to uvedomia a začnú to vedome robiť... aj keď sú deti vyspelejšie ako kedysi, ale snáď im ešte aspoň do určitého veku ten týmus funguje tak ako má
každopádne by som to, keď si deti "chytajú" alebo "ukazujú" nepovažovala za masturbáciu, lebo inak by sme všetci boli už ako škôlkari vymasturbovaní
@styrivedravody ja som mal sice net uz pred 15 rokmi, ale v mojom okoli som bol jediny (v tom case nemali na SK internet ani vysoke skoly).. dnesne decka maju internet uz aj na telefonoch.. ano je to generacia internetu..
Je vtipné, čo všetko sa podozvedám xD ... hmmm no kedy som mal ja ? .... tak asi v tých 13 ale veď čo xD vtedy sa ani nevedelo, že čo to je až keď som uvidel svoju budúcnosť v telke som si uvedomil, že čo to je zač xDD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
( . )( . )
) . (
( Y )
@plyn ja tomu jednoducho nechápem. Moje deti budú už v 10 strácať pannenstvo??
každopádne by som to, keď si deti "chytajú" alebo "ukazujú" nepovažovala za masturbáciu, lebo inak by sme všetci boli už ako škôlkari vymasturbovaní
P.S. kokota mas na krku