Piť a fajčiť nieje zlá vec pokiaľ je to s mierou,diskotéky = sračka aj doma si môžem pustiť express a do google dať duckface.. chodím na koncerty,po zotmení som chodil domov už ked som mal 10 táto téma = fail
od 12 - zahŕňalo to robenie zle, fajčenie a chlastanie
to ma držalo tak do 14, potom fajčenie ostalo, aj robenie zle, ale pitie prestalo asi do 16.
asi od 15 začali diskotéky a tak, od 16 znova chlastanie, v 16 a pol pribudlo hulenie, to odišlo v 18 a teraz už len fajčím, vypijem si, raz za dlhý čas si dám aj to brčko, občas idem na nejakú diskotéku, ale najradšej len sedím u seba alebo niekoho iného na byte, pijem a robím zle
na diskotéky som nikdy moc nechodila. jedine keď sa dala dokopy partia ľudí, ktorých som dávno nevidela, išli sme sadnúť, popiť... ale možno tak v 16 som ,,nestihla,, posledný autobus a tak... ale žijem už od roku 1992 neviem ako ty
ja som to "žitie" (čo v mojom prípade evokuje definíciu "puberty" minimálne podľa názoru mojich rodičov) zjavne počas môjho vývoja preskočila, alebo sa to ešte nedostavilo.
vonku chodím od malého decka, po zotmení som prichádzal cca dakedy keď som mal 11-12, nepamätám.. chlast a cigarety mi nikdy k životu nechýbali, a diskotéky zvysoka seriem..
Fajčiť je zbytočná debilina piť to len tak príležitostne a žiť to by sa malo začať už od narodenia a nie len vtedy ked budem fajcit a trsat na dikotekach atd ...
@ohcysp : no tak potom v našich 15 tich no mne už tiahlo na 16 takže áno, prehlasujem že ja a tu vyššie spomínana paloma sme už žiť nejak začali a teda od roku pána 2009 a čo nás na to naviedlo? hm... puberta? a kam sme chodili? bárskde kde je párty tam sa dojebeme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
lebo pre mňa žiť znamená robiť čo ma baví a to čo si napísala ma ani jedno nebaví. asi tak
to ma držalo tak do 14, potom fajčenie ostalo, aj robenie zle, ale pitie prestalo asi do 16.
asi od 15 začali diskotéky a tak, od 16 znova chlastanie, v 16 a pol pribudlo hulenie, to odišlo v 18 a teraz už len fajčím, vypijem si, raz za dlhý čas si dám aj to brčko, občas idem na nejakú diskotéku, ale najradšej len sedím u seba alebo niekoho iného na byte, pijem a robím zle
toť môj životný píbeh xD
a ani nezačnem
... a potom sa to len a len stupňovalo
ak je žitie to čo popisuješ v @0
moja odpoved je: odvtedy ako sme sa konecne osobne stretli s priatelom
co sa tyka mna, nefajcim, pijem len ked je to spravne a s mierou inak je moj zivot miesanka, ale som celkom spokojny aktivnejsie som zacal az v 19...
ŽE (EŠTE) NEŽIJEM !
Tak potom asi nikdy nezačnem.
to mi pripomina ze ti idem zobrat ten coldrex
ale zit ako zit som zacala az ked sme zacali behat po koncertoch a velmi vela veci sa u mna odvijalo prave od toho.
Ale žiť aspoň nejakým spôsobom sociálne som začal v 18ich