a mám sa mu vôbec priznať? ak je to medzi nami asi takéto : On má 18 a ja budem mať 16.Chodíme na tú istú školu. On je tretiak a ja prváčka. Bývame v tom istom meste, takže do školy a zo školy spolu cestujeme, ale nie vždy, len niekedy. Je ku mne veľmi milý. Stále mi s niečím pomáha aj keď nemusí, alebo by s toho mohol mať zle. Stále si ma doberá, že ho mám rada (čo ale on vie že je to pravda, lebo mu to povedal kamarát, ale možno si myslí, že to bolo len zo srandy). Ale nie že by sa mi vysmieval, ale to len tak napr. že: ja vime, že si to pokazila kvlli tomu, že som tam bol proste len tak milo si ma doberá. Pár krát ma už tak nenápadne chytil za koleno alebo za rameno. Máme veľa spoločných kamarátov. Minule som ho nepozdravila(lebo som ho nevidela) a on sa na to sťažoval u kamaráta(ktorý mi to ale povedal) a že bol na to dosť nahnevaný, ale že ho to trápilo. Taká úplná maličkosť. Alebo spolu počúvame na jeho mobile(na sluchátkach) hudbu, takú ehmm, také slaďáky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
veď nie tak zhurta predsa, na treťom rande alebo tak.
On by ti to mal povedať sám dpč jebe ?
Povedz mu to, ked budes citit, ze je ta spravna chvila (asi by som mal prestat chodit k tete, po tejto vete...)