Kedy začnete brať vážne vzťah s opačným pohlavým bez toho aby ste si to nejakým spôsobom povedali (že ste oficiálne pár)? A druhá otázka naozaj už väčšina ľudí berie FB tak vážne, že ak nemáte vzťah v profile nemáte ho vôbec? (Poznáte vo vašom okolí niek
Terajsi som zacala brat vazne ked som sa ho opytala ci to so mnou mysli vazne a ked mi povedal ze ma lubi, ale myslim ze to je pri kazdom pare individualne..
a o to fb je pcvina, my sme to taam dali po troch mesiacoch a normalne sme fungovali jak par aj dovtedy
I must confess, that my loneliness is killing me now, don´t you know I still believe...that you will be here, and give me a sign...hit me baby one more time!
FB mam pusteny asi tak 5minut za mesiac a aj to som prehnal, takze nula bodou...
a co sa tyka prveho, tak tam nerozhoduje az tak vek, ale momentalna situacia ako to ty ludia citia, takze to sa neda ucit.... niektory to beru uz od 14rokou a ziju uz 60rokou spolu az do smrti, a niektory to este ani v 50 neberu vazne... takze asi tak volako.
ak to s niekym myslim vazne, tak predsa volim moznost byt s danym clovekom vo vztahu..cloveku to poviem, on suhlasi, ergo sme oficialne vo vztahu a berieme ho obaja vazne
FB??? ludom jebe...nevyslovne...kedy sa ludia preberu a konecne prestanu zit tou srackou? ano chodievam tam aj ja, ale iba preto aby som zistil co nove, kto co pocuva, kto si pozrel ake video atd...ale rozhodne to neovplyvnuje nic z mojho sukromia a hlavne nie vztah!!
keď sadnem do autobusu (alebo proste odídem) a do minúty zistím, že mi strašne chýba. vtedy začnem brať vážne chlapa, nie vzťah. ten vážne brať neviem, nejak som sa nenaučila ešte
začínam to brať vážne, keď to tak jednoducho cítim a vidím toho chlapa vedľa seba aj zajtra...
nikdy som nemala vzťah na fb. až teraz. aj to sme si tam dali po vééľmi dlhej dobe, čo sme spolu. tiež som si myslela, že si to tam nikdy nedám ale furt som musela odpovedať na jebnuté otázky typu a vy ste spolu oficiálne či sa len zajebávate a más frajíra a blábláblá.
keby to tam nemám tak sa nezbláznim ale nevidím dôvod prečo to tam nemať. je to súčasť môjho života. mám tam akú školu navštevujem, fotky zo života tak prečo nie vzťah
proste ked mi povie lúbim ťa tka viem že to už berie normálne...na FB sme si to dali po troch-4roch mesiacoch, ale každy vede že sme pár, ...skus ho tak ,,podpichnúť" takým tonom ked ti povie že ťa lubi : ,,hééj? ale ja to teraz budem brať vážne " ak to berie vážne tak ti to schváli, alebo niečo také, povie že kludne môžeš, bla bla bla, chápeš, niečo vymysli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
4real : ked zacnem nieco citit, kludne to moze byt aj poblaznenie, nemusim sa s niekym hned brat aby som to povazoval za vztah.
to neviem o hentom ja fb demenciu zasadne odmietam akokolvek riesit.
a o to fb je pcvina, my sme to taam dali po troch mesiacoch a normalne sme fungovali jak par aj dovtedy
a co sa tyka prveho, tak tam nerozhoduje az tak vek, ale momentalna situacia ako to ty ludia citia, takze to sa neda ucit.... niektory to beru uz od 14rokou a ziju uz 60rokou spolu az do smrti, a niektory to este ani v 50 neberu vazne... takze asi tak volako.
na takej strastiplnej ceste by sme mu nikto nemali podavat pomocnu ruku, musi ju najst sam
začnem sa (snažiť) SPRÁVAŤ tak ako keby som to bral vážne... keď som k tomu druhou stranou sťažnosťami o tom že to neberiem vážne viacmenej donútený
ak to s niekym myslim vazne, tak predsa volim moznost byt s danym clovekom vo vztahu..cloveku to poviem, on suhlasi, ergo sme oficialne vo vztahu a berieme ho obaja vazne
nikdy som nemala vzťah na fb. až teraz. aj to sme si tam dali po vééľmi dlhej dobe, čo sme spolu. tiež som si myslela, že si to tam nikdy nedám ale furt som musela odpovedať na jebnuté otázky typu a vy ste spolu oficiálne či sa len zajebávate a más frajíra a blábláblá.
keby to tam nemám tak sa nezbláznim ale nevidím dôvod prečo to tam nemať. je to súčasť môjho života. mám tam akú školu navštevujem, fotky zo života tak prečo nie vzťah
si mi pripomenul tento song
proste ked mi povie lúbim ťa tka viem že to už berie normálne...na FB sme si to dali po troch-4roch mesiacoch, ale každy vede že sme pár, ...skus ho tak ,,podpichnúť" takým tonom ked ti povie že ťa lubi : ,,hééj? ale ja to teraz budem brať vážne " ak to berie vážne tak ti to schváli, alebo niečo také, povie že kludne môžeš, bla bla bla, chápeš, niečo vymysli