ako kedy, niekedy vôbec, niekedy aj 3x (plus pomedzi to "jogurtík", ktorý sa neráta) záleží to aj na tom, kde sa nachádzam - keď som s frajerom tak večeriame, keď som doma tak sa napchávam (a fakt z toho neviem vybrať "hlavnú večeru") alebo hladujem...
ja jem na obed, potom zistím niekedy okolo piatej - šiestej, že som hladná, najem sa a potom do večera som hladná neni. potom dakedy večer zistím že som hladná a prichádzajú jogurtíky o 22
a hej, asi sa stravujem nezdravo, čo sa týka rozvrhnutia si jedla počas dňa :/ to by som chcela zmeniť v najbližšej dobe.
ale ja neskoro vstavam a neskoro chodim spat a najproduktivnejsia som v noci cize pre mna je nemyslitelne sa najest naposledy o siestej a potom do druhej-tretej rana makat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
len aj obedujem dosť neskoro, najskôr o štvrtej
ako kedy..nemám reži nemám režim ./ teraz jem slnečnicu ./
a ako kedy, niekedy je ten jogurt okolo polnoci jedinou večerou, ale zas ja jedávam zásadne len tie veľké, polkilové
a hej, asi sa stravujem nezdravo, čo sa týka rozvrhnutia si jedla počas dňa :/ to by som chcela zmeniť v najbližšej dobe.
dnes napríklad to bolo o deviatej
proste jem to, na čo mám chuť kedy mám chuť.
niekedy uz o pol 5
niekedy o 8