Ahojtee keďže mám veľmi zničené vlasy odporučil sa mi keratín na vlasy konkrétne brazílsky -cocochoco. Ale ! Keďže ich mám popraskané nemá sa najprv ostrihať až potom dať keratin? Nemám s tým skúsenosti, za každú radu budem vďačná
@nikkaaa čítala som recenzie ľudia sú spokojní. Ja mám veľmi zničené vlasy čiže musím si to dať. Ďalšie aplikácie keratínu už nie sú také účinné vraj. Čítala som že ide hlavne o regeneráciu vlasov, to aby boli rovné má netrápi, tak uvidíme či budem spokojna aj ja ☺
@2 na regeneráciu vlasov je dobrá Kerastase Fusio-dose. To je služba ktorú robia v salónoch L'Oréal a je úžasná. :3 Mne moc pomohla(vtedy teraz som už na nej dlho nebola).
ja si keratín dávam už skoro štyri roky, veľmi záleží od značky... a je pravda že ak si ho raz dáš "potrebuješ" ho znova a znova a znova, ako heroldku xixo....ale nie, úprimne, mne zachránil vlasy aa konečne som mala super "zdravé" vlasy, konečne mi rástli všetci mi ich chválili, proste hvízda a dala som si ich odfarbiť long sad story... kľudne napíš ts
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ja pouzivam retex, vydrzi to rok, je to sice drahsie ale vobec mi to neznicilo vlasy