ludia mam na vas otazku.. je to dost take.. hmm.. ani nvm ako to povedat.. teda asi tomu ani nijak nepoviem lebo ma nenapadne. Strasne lubim jedno dievca. Tak sito ona lubi mna. aj spolu chodime vsetko je ok.. teda az na jednu vec.. byva odo mna takmer ce
Teda ak som to spravne pochopila, tak to musi byt ozaj velka laska, ked ste sa ani nevideli. Nemozes "milovat" niekoho, koho si si zatial len zidealizoval a vysnival.
nooo podobné som kedysi zažil.. tiež cez celé Slovensko až na to že sme spolu nechodili lebo by sme sa ešte viac trápili... a ono keď je to také silné dá sa to prekonať ale bude to veľmi ťažké, a čím viac budete na seba naviazaní tým viac vás to bude trápiť tá diaľka.. ľahké to teda nebude, ale všetko je možné stačí chcieť veľa šťastia prajem
Aj tak moc velke nadeje by som tomu nedavala, takuto lasku na dialku neuznavam, osobne si myslim, ze ju skutocne ani nemilujes, len si poblazneny do niekoho, koho ani osobne dobre nepoznas. Laska prichadza casom a je o vzajomnom spoznavani, dovere, spolocnych zazitkoch a prekonani problemov, nie len o telefonovani si a obcasnom stretnuti.
Ale tak nechcem ti brat nadeje a nic nie je nemozne, ak teda veris, ze je to ta prava, tak nou skutocne aj moze byt. Budem vam teda drzat palce
@6 viem ze to neuznava vela ludi.. tak isto som to neuznaval aj ja este davno.. ale ju poznam uz od septembra a myslim ze sa pozname dost dobre.. tak isto jej doverujem a uz aj ake take spolocne zazitky mame.. a v com som si uplne isty je to ze ju lubim aj napriek tomu ze ja som z vychodu a ona z blavy
mne taky vztah vydrzal asi 3 mesiace...a to bola tiez ina laska!...uz taku nechcem!odvtedy laske neverim...treba lsaku brat s rezervou.nespoliehat na nu!
@7 Tak pises to naozaj presvedcivo, len aby si sa potom nepopalil. Tiez som sa uz podobne zalubila, cez net, a myslela som si, ze toho dotycneho poznam a mozem mu verit. A nakoniec som zistila, ze cely ten cas mal babu. Preto by som do takehoto vztahu uz nikdy nesla. Clovek sa da skutocne spoznat iba v reali, ked zistis, ako reaguje na jednotlive situacie, aký je naozaj, nie podla toho, co ti povie do telefonu.
Ale tak neviem celkom, aky je vas vztah a ked si myslis, ze je to skutocne, tak skutocna laska vydrzi fakt vsetko, aj dialku cez cele Slovensko
@ no nechcem byť zlý ale to je to posledné na čom záleží či sa spoznali na nete.... niekto nájde svoju lásku na nete niekto na diskotéke niekto na koncerte niekto na ulici, niekto v električke... na tom predsa vôbec nezáleží kde sa spoznajú záleží na tom čo bude nasledovať potom... (jediné na čom može v tomto prípade záležať sú spomienky že keď bude niekot o par rokov spomínať že len tak na nete sa spoznali to nebude tak zaujimavé jak keď niekto druhý vysolí pekný príbeh)
martin 182 to nie je pravda... je to veľmi dôležité Kde sa spoznajú... nevravím, žeje to niečo zlé po nete, ale je to určite o ničom inom... je to viac než neosobné...
@14 ale povedz mi v čom je to dôležité? maximálne tak v tom že prvú spomienku budú mať akurat z netu čo je trošku neoriginálne.. ale myslím že keď je niekto ožratý na chate či diskotéke a tam s niekým niečo začne tak je to to isté a tiež by sa to dalo kritizovať,jak keď niekto niekoho spozná niekoho na nete a časom zistia že sú si blízki a zrazu je z toho normálny vzťah.. zažila si niekedy niečo z toho?? ...rozdiel je už potom ako sa to vyvíja keď niekto s niekým chodí len "po nete" tak to je jasné že je to už neosobné ale to je už uplne iná vec, lebo chodí skôr so svojím "ideálom" jak s tým s kým naozaj je...
Virtuálny svet vie tiež poblázniť hlavu, realita ale býva z pravidla iná ... osobne a z vlastných skúsenosti viem, si myslím, žeby bolo načase začať zabúdať ... pamätaj "klin sa klinom vybíja" ... liek nadovšetko ...
Zalezi len na vas dvoch ako dlho to bude drzat ak sa naozaj moc lubite a rozumiete si velmi moc a viete ze uz nechcete nikoho ineho len toho a tak...proste vtedy v klude mozes povedat ze to ma zmysel proste to viete len vi dvaja ako ste na tom...a ak je to vsetko uplne tak ako ma byt ta ta dialka je nepodstatna..to je moj nazor
nám to vydrží.... čo myslíte, dokedy nám to vydrží?
sorry, ale trocha divné spojenie tvojej istoty a tvojej otázky... resp. nechápem, načo ťa vlastne zaujíma, čo si myslia tí, ktorí vás nepoznajú a hovno o vašom vzťahu vedia... ???
Vieš, vždy sa nájdu ľudia čo ti povedia že to nemá šancu, ale nájdu sa aj tí, čo ti potvrdia že sa to dá. A myslím že je len na vás dvoch či to zvládnete alebo nie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
no hej to poznam fajn holky su len smerom na BB ci az na vychode
Ale tak nechcem ti brat nadeje a nic nie je nemozne, ak teda veris, ze je to ta prava, tak nou skutocne aj moze byt. Budem vam teda drzat palce
Ale tak neviem celkom, aky je vas vztah a ked si myslis, ze je to skutocne, tak skutocna laska vydrzi fakt vsetko, aj dialku cez cele Slovensko
sorry, ale trocha divné spojenie tvojej istoty a tvojej otázky... resp. nechápem, načo ťa vlastne zaujíma, čo si myslia tí, ktorí vás nepoznajú a hovno o vašom vzťahu vedia... ???
to len mne príde také čudné a zbytočné?
Vieš, vždy sa nájdu ľudia čo ti povedia že to nemá šancu, ale nájdu sa aj tí, čo ti potvrdia že sa to dá. A myslím že je len na vás dvoch či to zvládnete alebo nie...