ja som dneska chcela ísť na Synov Nórska, ale všetci zrazu majú iný program a síce normálne chodím sama do kina, tak teraz tak veľmi nemám prachy, že som si povedala, že nejdem utratiť 100 korún za to, aby som sa o tom nemala s kým porozprávať po tom :/
naposledy som bol v kine zhliadnuť Z daleka widok jest piękny.
ale nepresvedčil ma, že z daleka widok jest piękny, on totiž ten widok nebol piękny ani zďaleka.
potom som zabudol ísť na Divoko a prudko zviera hladí, čo ma mrzelo. a potom som šiel na Autizmus, lenže som sa zarozprával kdesi nad foyerom kina a nestihol. to.
na predpremiére filmu z projektu V4 - "Guvernantka".
Jedna veľká katastrofa - a to,či réžijne, scenáristicky, technicky, kamerovo...Jednoducho neuveriteľná slovenská, secesná telenovela v tatranskom Grand hoteli. Napriek tomu, pán režisér pôsobil ako sympatický a rozumný chlap
Návrat do Silent Hillu 3D. Očakávala som síce od toho oveľa viac, ale tak bolo to celkom fajn ale s jednotkou sa to rozhodne nedá porovnávať pri jednotke mi prešiel aspoň mráz po chrbte... a tu nič a chystám sa... no uvídí sa čo príde do kín
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ale v nedeľu chcem ísť na Srdce bojovníka!
a samozrejme na Hobbita.
ale nepresvedčil ma, že z daleka widok jest piękny, on totiž ten widok nebol piękny ani zďaleka.
potom som zabudol ísť na Divoko a prudko zviera hladí, čo ma mrzelo. a potom som šiel na Autizmus, lenže som sa zarozprával kdesi nad foyerom kina a nestihol. to.
videla som to.. velmi zmiesane pocity z toho filmu
Jedna veľká katastrofa - a to,či réžijne, scenáristicky, technicky, kamerovo...Jednoducho neuveriteľná slovenská, secesná telenovela v tatranskom Grand hoteli. Napriek tomu, pán režisér pôsobil ako sympatický a rozumný chlap
asi ako väčšina sa chystám na Hobbita
...hlavne keby tie pukance nežrali všetci...