Akoze ako baba ti ma odpovedat ci ako chalan? ... no ako babe by mi nevadilo byt nikde s chalanom ktory by sa mi pacil ... A ako chalanovi by som siel kamkolvek s babou co by sa mi pacila (som ti pomohol co? ... tak sprav kompromis a pozvy ju do letneho kina Mate nejaky amfik?... ale aj tak- ako vravim, podla mna je aj to kino v poohode. Hlavne aby si ju niekde pozval- ono ani tak nezalezi ze kam ide skor o to ako sa bude s tebou citit. Mas to vo svojich rukach, na mieste az tak nezalezi.
@tikalok no keďže ma nepozývaš, tak sa nemáš čo vyzvedať
Ale minimálne by som nad tým s veľkým pokušením uvažovala, kvôli horeuvedeným dôvodom. Oproti ,,very nice, beatiful, what you do tonight" od juhoeurópskych turistov na Obchodnej by to bol veľký upgrade :happy:
@narazuvzdornaa k, lebo mám ešte pár vstupov do kina film europe. ale napr. tento mesiac tuším nedávajú nič, čo by ma nejako veľmi zaujalo, okrem toho, čo som už videl, ale možno dakedy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a hej, to je podla mna dobry napad
Ale minimálne by som nad tým s veľkým pokušením uvažovala, kvôli horeuvedeným dôvodom. Oproti ,,very nice, beatiful, what you do tonight" od juhoeurópskych turistov na Obchodnej by to bol veľký upgrade :happy:
alebo oboje.. pokec a potom kino