@basso ja si myslím že ludia ho hejtuju že nevedia tak hrať ... bavil som sa o tom z učitelom z gitary ... celkom sa mu kirk hammett páči ... že je technický zdatný a má aj nejaku tu melodiu nie ako napriklad herman li ... Ja si zase myslím že každy precenuje Hendrixa
srat na kirka..kde je john petrucci?alebo muhamed suicmez a dalsi?ked si uz spomenul neboztika tak ja este dodam Chucka Schuldienera...tychto panov si popozeraj a hned sa budes na kirka pozerat inak
@ kolpo Master of Puppets , And justice for all , ride the lightning , black album ... nie su naprd ... @ basso - petruciho mam rad , ale neviem kirkov styl hry mi sedi ... je to vec vkusu ... avsak broderick je technicky lepsi ako petruci ... ale vsetci gitaristi co maju odohrate su dobry
Kirk Wahmet saje, nechapoem ako ho mohli vziat do timewarp na discovery, ked jeho technika totalne saje, jeho sola su opakovane hmmm pouzijem molovu stupnicu a jebnem tam vela wahu oh yeah metl.
also, ako myslis ze Chris Broderick ma lepsiu techniku? Techniku coho? ok Broderik hra aj na klasicku gitaru, ale oproti serioznym hracom na klasike nie je nic moc, ak myslis to, ze hra dobre tappingom, aj na to su lepsie priklady gitaristov.
Kirk Wahmett skratka saje, metallica je precenovana a nech mi nikto nezacne vraviet hurrrrr cliff bol basovy boh, najde sa mnohonasobne viac basakov co aj pred nim boli omnoho lepsi, ale nie podme ho uznavat, ze jebol distorsn na basu a uuuh zahral nejaku linku viac ako zakladne tony akordu nenomalne basak aj basoval kusok
@veryhappyhippo ja zas nejsom až taky naročny poslucháč a nepotrebujem nejake orgazmické 15 minutové skladby a s tym opakovaním je to vačšinou tak že ak kapela(hocijaka nie len metallica)hra "to isté"tak na nu pičuju že nevedia zahrať nič iné a ked začne hrať niečo iné tak na nu tiež pičujú že hraju sračky a kedysi boli lepší
@hetfield tak je to chyba posluchacov, ako vela ludi picuje na novy opeth mne sa paci, urcite si radsej vypocujem kapelu, ktora sa rozvija dalej a tvori od srdca a nie sablonovo.
Nik nevravi o 15 minutovych skladbach, ale trochu zmeny a experimentovania neuskodi nikomu, takto ich mam zafixovanych ako bandu ludi, co sa prestali rozvijat, nemaju zaujem dalej objavovat co su schopni vyprodukovat, stale len to iste aby boli masy spokojne. A o tom teda hudba nie je. Paci sa mi ako vacsina metalovej komuniuty si povie hurr aspon nepocuvam popove/radiove sracky a pritom pocuvaju to iste, kedze je to hudba tvorena cisto na skonzumovanie masou. naucit sa hrat a tvorit ako kirk wahmett nema problem sikovnejsi gitarista do 2 rokov od zacatia hrania.
@veryhappyhippo z casti s tebou suhlasim ale je to na pohlade fanusika ako vnima chod kapely,mne osobne sa paci ze niektore kapely hraju to iste! preco? taky cannibal corpse hraju si svoj death metal ale stale si drzia svoju tvar a nenechali sa zlakat dobou,a to fanusici vedia ocenit,pokial kapela vyda album a da latku vyssie ako na predoslom tak je jasne ze ta zmena je prospesna,ale pokial da kapela latku a neprekona ju tak to je uz nieco ine,s tou metallicou uplne s tebou suhlasim,co sa tyka ich vyvoja po black album si ju vypocujem ale tie nove komercne veci,netaha ma to.kirk je obycajny gitarista,na svoju dobu boli fakt machri,ale teraz ked si porovnam co hra metallica a co hra napriklad taky drem theater tak to je nieco uplne ine a tu sa ukazuje aj ta pestrost ze dream hraju stale svoj styl ale v kazdom albume dokazes nieco najst co sa ti zapaci kde to pri metallice sa to povedat uz neda,tam som mal ten pocit len prve 4,mozno 5 albumov,aj tu sa da spoznat kto tvori od srdca a kto koli peniazom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Kirk Wahmet saje, nechapoem ako ho mohli vziat do timewarp na discovery, ked jeho technika totalne saje, jeho sola su opakovane hmmm pouzijem molovu stupnicu a jebnem tam vela wahu oh yeah metl.
also, ako myslis ze Chris Broderick ma lepsiu techniku? Techniku coho? ok Broderik hra aj na klasicku gitaru, ale oproti serioznym hracom na klasike nie je nic moc, ak myslis to, ze hra dobre tappingom, aj na to su lepsie priklady gitaristov.
Kirk Wahmett skratka saje, metallica je precenovana a nech mi nikto nezacne vraviet hurrrrr cliff bol basovy boh, najde sa mnohonasobne viac basakov co aj pred nim boli omnoho lepsi, ale nie podme ho uznavat, ze jebol distorsn na basu a uuuh zahral nejaku linku viac ako zakladne tony akordu nenomalne basak aj basoval kusok
podstatne nie je aby boli viortuozovia, podstatne je aby hrali nieco, co neopakuju po sebe 30 rokov...
Nik nevravi o 15 minutovych skladbach, ale trochu zmeny a experimentovania neuskodi nikomu, takto ich mam zafixovanych ako bandu ludi, co sa prestali rozvijat, nemaju zaujem dalej objavovat co su schopni vyprodukovat, stale len to iste aby boli masy spokojne. A o tom teda hudba nie je. Paci sa mi ako vacsina metalovej komuniuty si povie hurr aspon nepocuvam popove/radiove sracky a pritom pocuvaju to iste, kedze je to hudba tvorena cisto na skonzumovanie masou. naucit sa hrat a tvorit ako kirk wahmett nema problem sikovnejsi gitarista do 2 rokov od zacatia hrania.